2777
2789
عنوان

دوس پسرم عکس دخترا رو لایک میکنه😐

188 بازدید | 26 پست

دوس پسرم لره بعد هر وقت میرم اینستا میبینم فیلم رقص این دخترا با اهنگ لری تو عروسی رو لایک کرده

مثلا طرف تکی پیش زنا وایساده داره میرقصه از خودش فیلم گرفته لایک کرده

بش میگم چرا اینطوری کردی میگه خوشم از اهنگش اومد این بار دومشه

باید دعوا بزارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما لرها رو آهنگا و رقص و آداب و رسوممون تعصب خاصی داریم و عاشق فرهنگمونیم همیشه هوای همو داریم 

حالا کلیپ هایی ک دختر داخلش نیست هم لایک میکنه یا فقط دخترا رو؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ما لرها رو آهنگا و رقص و آداب و رسوممون تعصب خاصی داریم و عاشق فرهنگمونیم همیشه هوای همو داریم حالا ...

ندیدم کلیپ دیگه ای لایک کنه الان دوتا کلیپ این شکلی که توش دختر میرقصه لایک کرده

خب منم الان میبینم پسرا اهنگ خوندن یا رقصشون یا یه مطلبی گزاشتن من لایک میکنم شوهرم باید کات کنع باهام😐 چیزی نیست ک . من قبلا هیجی لایک نمیکردم جدیدا چندوقته هرچی ببینم خوشم ببینم لایک میکنم یه کلیپه دیگ چیزی نی