2777
2789
عنوان

چقدر عشق ابدی مسخره اس

124 بازدید | 15 پست

فکرکن هی دوس‌دختراشون عوض میکنن تا ببینن کدومش ابدیه وباهم سازش دارن😂رسما دارن ب دخترای جوان یاد میدن انقد رل بزنین تا یکی باهاتون سازش داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این برنامه ک چرتهاما خب واقعا ادم باید با ادمای مختلفی آشنا شه تا بفهمه کی و‌ چی میخواد دیگه

درسته ولی ن تا این حد ک دوس دختر پسراشونو جا بجا میکنن اون با اون اون یکی با اون هی تعویض میکنن

اشناییت هم ن اینکه توی خونه زندگی کنن و....

تو زندگی واقعی ام همینه فقط به نمایش داده نمیشه ،از این برنامه تو واقعیت مطمعن باش بدترشم هست ما نمی ...

والا تعداد کمی هست دختر مجرد ک با دوس پسراشون هی هم خونه باشن نهایتش یا زیر نظر خانواده در ارتباطن یا درحد پیامک و زنگ و دیدار ولی ن دیگ هم خونه بودن.و...خیلی سمه کلا برنامهش

این برنامه ک چرتهاما خب واقعا ادم باید با ادمای مختلفی آشنا شه تا بفهمه کی و‌ چی میخواد دیگه

همین ولی پسرا قبول ندارن میگن دختری که دست نخورده باشه بهتره 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

گلم خوبه ادم با یکی اشنا بشه ن ک تو دوره اشنایی هم خونه این و اون باشه یا بخاد رابطه جنسی داشته باشه

اشنایی رو با پیام و زنگ و قرار کوتاه هم میشه داشت یا زیر نطر خانواده

البته من راجع به دست خوردگی و رابطه جنسی حرف نزدم

درمورد ارتباط و معاشرت و صحبت و آشنایی حرف زدم

وگرنه من ک دخترم هم با پسری که قبل من رابطه جنسی داشته ازدواج نمیکنم چون خودم هم رابطه نداشتم

goftino.com/c/kM6btL 

گلم خوبه ادم با یکی اشنا بشه ن ک تو دوره اشنایی هم خونه این و اون باشه یا بخاد رابطه جنسی داشته باشه ...

خب منظورم همین آشنایی با پیام و زنگ و بیرون رفتنه چخبره با همه رابطه جنسی بگیری😑😐

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

تصور کن با رل رفیقت رل بشی اونم با رل قبلی تو رل بشه ادم چندشش میشه دیگه بعد جلو خودتم ادا مسخره باز ...

بابا این که سیاست برنامه ست

البته توی جامعه هم هستا اما خب کمتر

اینجا دیگه شورشو در اوردن

بالاخره بحث مسابقه و پوله دیگه

goftino.com/c/kM6btL