2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی وقتا با انگیزه شروع میکنم مثلا  ب درس خوندن امید و خدا و همه چی بهدش یهو نمیشه و واقعا نا امید میشم همیشه اینجوریه بهد چن بار زمین خوردن یبار بلند شدنه مهم اینه هزار بار ک زمین خوردی باز برا بار هزار یکم پاشی چون اون ممکنه فرصت تو باشه

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
من خیلی وقتا با انگیزه شروع میکنم مثلا ب درس خوندن امید و خدا و همه چی بهدش یهو نمیشه و واقعا نا ام ...

اگه دلت به چیز دیگه بخواد ولی خدا تو یه مسیر دیگه قرارت بده چی؟! 

بله چیز بهتری نصیبم شد همیشه چه دیر چه زود همیشه اگه چیزی برات نشد بدون بهترش میشه

میترسم نشه بازم 

مسیری جلومه که هدفم نیست 

ولی هوفه قشنگیه واسه یکی دیگه 

آیا باید توش تلاش کنم!!

اگه دلت به چیز دیگه بخواد ولی خدا تو یه مسیر دیگه قرارت بده چی؟!

طبق تجربم خدا زورت نمیکنه وقتی یه چیزی و میخوای و تقدریت نیست انقد ازش صربه میخوری انقد اذیت میشی ک خودت ولش کنی مثل یه طنابه ک محکم گرفتیش و یهو طناب پرخار میشه و تو تلاش میکنی با وحود زخم نگهش داری انقد خاراش زیاد میشه که زخمات زیاد میشه که خودت ولش میکنی و بعد خدا طنابی ک بایدو دستت میده ک بازم طبق تجربم هرچی بیشتر پافشاری کنی و دیر تر طنابه رو ول کنی دیر ترم طناب جدیده رو میگیری چون زخمای قبلیت باید خوب شن:)

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
طبق تجربم خدا زورت نمیکنه وقتی یه چیزی و میخوای و تقدریت نیست انقد ازش صربه میخوری انقد اذیت میشی ک ...

آره ولش کردم ولی دلم گیرشه عشق نیستا 

من یجوری با تاب میگم یکی فکر میکنه چیه 😂یجورایی مسیر شغلیه 

تلاش کردم براش نشد ولی واسه بقیه آدما با تلاش کمتر یا یکسان شد 

انگار قسمتم نیست مال من نیست گاهی به سرم میزنه دوباره واسش تلاش کنم ولی میگم وقتی مال من نیست

خودمم پاره کنم نیست 

دقیقا اینجوریه هر چیزی بیش از حد بخوای دیگه نمیشه داشته باشیش