2777
2789
عنوان

ناشکری نمیکنم ولی دلم گرفته از خدا

1014 بازدید | 21 پست

تو دوران بارداری ی عالمه قران میخوندم و ماه اخر چله سوره یوسف گرفتم و نمازمو سر وقت میخوندم عاشق بچه بودم خیلی به خدا نزدیک شدمو و خیلی هم مراعات میکردم تو همه مسائل که کسی رو از خودم نرنجونم 

تا ی پسر خوب و سالم و باهوش خدا نصیبم کنه امشب خیلی دلم گرفته 

بعد از به دنیا امدن پسرم تا 6 ماهگی شدید تا 5 صبح گریه میکرد جوری که منم فقط گریه میکردم و ما نفهمیدیم چرا با اینکه خیلی دکتر بردیمش

تا اینکه تو 6 ماهگی برای اولین بار خون دفع کرد و بعد از مراجعه به دکتر فهمیدم حساسیت شدید به پروتئین گاوی طوری شد که تا 2 سالگی منم از خیلی چیزا منع شدم و هیچی مصرف نکردم 

حساسیتش تا الانم تقریبا ادامه داره البته بهتر شده ولی هنوزم.هست

الان درد معده و روده هاش انگار مشکل دارن و بچم دل درد میشه 

4 سال و 5 ماهش هست  که خوب حرف نمیزنه یعنی واضح صحبت نمیکنه و کسی زیاد متوجه نمیشه و دارم میبرمش گفتار درمانی  دست بزن داره و وقتی تو جمع خانوادگی یا پارک و بیرونم خیلی نگرانم که کسی رو نزنه امشبم بدون دلیل دختر خالش که 3 ماه ازش بزرگتره رو زد 

خواهرم تو دوران بارداری خیلی اعتقاد نداشت ولی دخترش تو 1 سال و نیم کامل حرف میزد و هیچ مشکلی نداره و خیلی باهوش و با تفاوت 3 ماه ولی خیلی از پسرم جلوتر 

امشب خیلی دلم گرفت از خدااااا خیلی

همین خواهرم ی سری که بحث قران و اینا بود بهم گفت حالا بچت هم بدنیا میاد و میبینیم چطور میشه

خیلی سرافکنده شدم خیلی خدایاااااا

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.

من هم توی دوران بارداری خیلی مراعات کردم و کلا بارداری خیلی خوبی داشتم ولی پسرم خیلی بی قرار بود. عزیزم مگه شما با خدا معامله کردی که اینطور میگی؟ مشکلت همینجاست که کار خودت رو خیلی بزرگ میبینی و طلبکار خدا شدی..عزیزدلم مگه ما چه کار میکنیم کدوم فسمت از حق بندگی رو ادا میکنیم که از خدا طلبکار باشیم

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم توی دوران بارداری خیلی مراعات کردم و کلا بارداری خیلی خوبی داشتم ولی پسرم خیلی بی قرار بود. عز ...

طلبی از خدا ندارم ولی بلاخره ی امیدی داشتم 

کار خودمو بزرگ.نمیبینم ولی با امید زیاد اون کارها میکردم نمیدونم شایدم ی جواب از خدا میخواستم ...

من تجربه ای ندارم ولی از مادرم شنیدم که پسرا معمولا کند تر هستن تو حرف زدن و راه رفتن حتی یکی از اشناهامون تا 4 سالگی هیچی نمیگفت و همه فکر میکردن لال هست ولی بعد به حرف اومد

شما تو خونه زیاد با پسرت صحبت کن ازش سوال کن اینطوری شاید بهتر بشه مشکل معده ش هم انشالله حل میشه 

همش به خودم میگم ناشکری نکن اشکال نداره همه چیز خوب میشه ولی ی گوشه از دلم دلخورم از خدا طوری که وقتی مشکلات زیاد میشه و فکر میکنم بهشون دلم میگیره اشک میریزم

الهی بگردم ان شاالله که بزرگتربشه بهترمیشه،نگران نباش عزیزم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

حرف میزنه ولی فقط من متوجه میشم و یکمم همسرم ولی دیگران نه میگن واضح صحبت نمیکنه و شاید 100 جلسه گفتار درمانیش طول بکشه 

امسالمیخواستم پیش 1 اسمشو بنویسم ولی نمیدونم چه نم

عزیزم اون حساسیت به لبنیاتش که چیز مهمی نیست اصلا توی ۷یا۸سالگی خودبخود برطرف میشه  میتونی بهش شیر سویا بدی که برای رشد استخوانهاش مفید باشه

اون پرخاشگریش هم مهم نیست شربت زینک پلاس روزی ۵ سی سی بهش بده هم بدنش رو به بیماری مقاوم میکنه هم به اعصابش آرامش میده

پسر منم خیلی شیطون و بازیگوشه

منم زمان بارداری خیلی مراقب بودم ولی این شیطنتش اصلا نشانه بد بودنشون نیست بلکه اتفاقا نشون میده خیلی هم سالم هستن و باهوش

برای تکلمش هم چه اشکالی داره گفتار درمانی رفتن؟!

چهارتا از پسرای فامیل من از جمله پسر داداش خودمم رفتن گفتار درمانی و الان همشون مثل بلبل حرف میزنن

اصل کار خوب اینه که کوچکش ببینیم نه اینکه اونقدر بزرگ ببینیم که از خدا متوقع بشیم

مارو چه به توقع داشتن از پروردگار

تونیکی میکن و در دجله انداز

که ایزد در بیابانت دهد باز

توکلت به خدا باشه اصلا هم نگران نباش الحمدلله بچه ت سالم و تندرسته

عصبانیتش هم بخاطر کمبود زینک بخوره حل میشه

همش به خودم میگم ناشکری نکن اشکال نداره همه چیز خوب میشه ولی ی گوشه از دلم دلخورم از خدا طوری که وقت ...

عزیزم برای خوب شدن پسراتون چله زیارت عاشورا 

حق شناس بردارین  

شفاشون از امام حسین بخاه😍

عزیزم اون حساسیت به لبنیاتش که چیز مهمی نیست اصلا توی ۷یا۸سالگی خودبخود برطرف میشه  میتونی بهش ...

ایم همه مسائل در کنار هم منو نگران و شاید یکم عصبی کرده انگار بعضی وقتا قدرت هضم مشکلات رو ندارم و از خدا دلخور میشم 

میدونم نباید از خدا توقع داشت ولی من از خدا توقع داشتم یا شایدم امید زیااااادی داشتم ....

نمیدونم درسته یا نه