2777
2789
عنوان

ناشکری نمیکنم ولی دلم گرفته از خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 21 پست

به نظرتون با این اوضاع میتونم ی بچه دیگه بیارم یا نه 

خودم خیلی دو دلم 

فقط به خاطر پسرم میخوام اخه نمیخوام تنها باشه 

نمیدونم چکار کنم

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.
ایم همه مسائل در کنار هم منو نگران و شاید یکم عصبی کرده انگار بعضی وقتا قدرت هضم مشکلات رو ندارم و ا ...

امیدوار بودن که خوبه هممون به خدا امیدواریم

الان هم بچه ت ماشالله سالم و سرحال

فقط شما خیلی استرسی شدی و حساس

به خدا توکل کن بچه تو بسپار به دست خودش

به خدا بگو منم مثل مادر موسی علیه السلام بچمو سپردم دست خودت یا الله خودت مواظبش باش

این دعاییه که من همیشه برای پسرم میکنم

ضمنا چرا مهد نمیذاریش از تکلمش نترس اتفاقا اونجا بره یاد میگیره بلند و رسا حرف بزنه وقتی بفرستیش تو همون ده روز اول میبینی بچت از این رو به اون رو شده

پسر من لاغر بود و بد غذا فرستادمش مهد الان عکسای قبل از مهدشو میبینم وحشت میکنم که چقدررر لاغر بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوار بودن که خوبه هممون به خدا امیدواریم الان هم بچه ت ماشالله سالم و سرحال فقط شما خیلی استرسی ...

ممنونم خودمم تصمیم داشتم بفرستمش مهد ولی همش نگرانم اونجا دعوا کنه و اذیتش کنن ولی حتما میفرستمش

ممنونم خودمم تصمیم داشتم بفرستمش مهد ولی همش نگرانم اونجا دعوا کنه و اذیتش کنن ولی حتما میفرستمش

منم از این بابت دعوا کردنش نگران بودم ولی وفتی رفت اونجا فشنگ قوانین رو یاد گرفت

لطفا همگی برام دعا کنید که اوضاع روحیم بهتر بشه 

یهو دلم خواست این تاپیک رو بزنم و حرفای دلم که ی گوشه تلنبار شده و بگم تا سبک بشم

ممنون نانی جان از صحبت های قشنگ خیلی ارومتر شدم حتما مهد میفرستمش و یکم از خودم دورش میکنم شاید حال هردو مون بهتر بشه