2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا یکی از خانواده شوهرم یک ساعتم نگهش نداشتن تا به حال فقط مادرم اونم خودش هزار تا گرفتاری داره دی ...

میبینی با اینکه اصلا ندیدمشون چقدر درست شناختم 

فقط لب ودهنن عملکرد صفر

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

منم مثل تو بودم تا یکسالگی 

دیگه یکسالگی کم کم وابستگیش رو کم کردم

هر وقت شوهرم بود میزاشتم پیشش فوری جیم میشدم

کم کم عادت کرد

ماهی یکبار میرفتم ارایشگاه ۴ ۵ ساعت طول میکشید

پسرمو حسابی غذایی کردم یعنی بعد یک سالگی شیر رو براش مثل نوشیدنی دادم ( دکترا هم اینو میگند ) اون غذاخور شد منم وزنم خوب شد دیگه گذاشتم کنار مدام دنبالش دویدن رو

راستش الان خیلی راضیم 

ماشالله پسرم خیلی اقاست 

چشمم کف پاش

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

تاپیک اخر منو بخون تو رویای من زندگی میکنی

عزیزم خدا بزرگه.... من عاشق بچمم با نفسش نفس میکشم اما خب خستگی گاهی بهم فشار میاره

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

عزیزممم منم باردارم ب همه این چیزای بعدش فکر میکنم 

ولی اولین کاری ک میکنی این باشه که به حرف احدی توجه نکنی و ببینی دلت و منطقت و عقلت چی میگه رو همون پیش برو ولی در کنارش خودتم فراموش نکن تو اول باید حالت خوب باشه که بتونی ب بچه رسیدگی کنی حالا گاهی اگر کسی هست از بچه نگهداری کنه برا خودت باشی ازش استفاده کن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

گلم غذای خوب چی میخوری؟ ارده و شیره هم شیرت را مقوی می‌کنه هم خودت را تپل‌تر میشی یه راه دیگه شیرینی تر هست البته من این یکی را توصیه نمیکنم ولی به شدت شیرت را خوشمزه و خودت را تپل میکنه

درکت میکنم 

من یادمه اصلا وقت نمیکردم یه آرایشگاه برم

بعد یه روز دندونم درد گرفت پسرم گذاشتم برم دندون پزشکی یادمه معاینه کرد بعد گفت برو فردا بیا

منم گفتم بزار برم آرایشگاه حالا که بچه رو گذاشتم 

رفتم بعد فرداش هم رفتم دندون پزشکی 

دکتر همین دیدم گفت وای تو همون دیروزی🤦‍♀️🥴

چقد عوض شدی، خیلی خجالت کشیدم 🤦‍♀️

دیگه تصمیم گرفتم به هرقیمتی شده به خودم برسم

تو هم شده برا شوهرت یا خواهر یا هرکس دیگه بچه رو بزار یکم به خودت برس

گلم غذای خوب چی میخوری؟ ارده و شیره هم شیرت را مقوی می‌کنه هم خودت را تپل‌تر میشی یه راه دیگه شیرینی ...

میخورم گاهی نه زیاد

عزیزممم منم باردارم ب همه این چیزای بعدش فکر میکنم ولی اولین کاری ک میکنی این باشه که به حرف احدی تو ...

سخته واقعا 

کیا مثل من بودن؟ از کی بهتر شدین؟

منم مثل تو بودم با اینکه مامانم کمک بود و شیر خشک هم میدادم تقریبا از ۳سالگی بچم بهتر شدم الان که ۸سالشه ماشاالله دوباره باردارم خیلی میترسم اون روزای وحشتناک دوباره تکرار بشه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچتو بگیر بغلت برو آرایشگاه . اپلاسیون کن و موهاتو مدل دار کوتاه کن . و شیر خشک هم بده به بچت .ک ...

شما بچه داری؟بچه به بغل میشه رفت اپیلاسیون؟اونم بچه ی هشت ماهه ،بچه ی هشت ماهه همش دوست داره چهاردست و پا راه بره یک دقیقه نمیشه توی فضای کثیف بردش 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

کیا مثل من بودن؟ از کی بهتر شدین؟

من دو تا دارم سختیم زیاد داشتم الان کوچیکه رو از شیر گرفتم یه کم اوضاع بهتره ولی ۶۴ کیلو لاغر نیست نرماله انقدم به حرف دیگران توجه نکن بچه داری انقدم که میگی سخت نیست 

من لاغریودم وزنم 66 بود توشیردهی

الان یکساله ازشیرگرفتم شدم76 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی