2777
2789
عنوان

پیاماییی ک ت‌و گوشی شوهرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایط چرا از اول زنش شدی؟ خیلی عذر میخوام اما نه وضع مالی خوبی داشته و نه جذابیت....من بودم و ...

من ۱۴سالم بود زنش شدم به اصرار مامانم میشد پسر عموی مامانم بنظرت یه دختر بچه ۱۴ساله چی از زندگی میدونه

این جور زن ها به یه بسته اینترنت و شارژ و فلافل هم قانع میشنیه عده شون هم بیمارجنسی هستن و فقط شوهرش ...

بنظرت زنه هم شوهر داره؟ک‌ نوشته فعلا تا فردا زنگ‌ و پیام نده 

بنظرت زنه هم شوهر داره؟ک‌ نوشته فعلا تا فردا زنگ‌ و پیام نده

به احتمال زیاد

یا مطلقه و بیوه ست یا شوهر داره 

دختر مجرد خیلی کم پیش میاد وارد این روابط بشه و آزادانه رابطه جنسی داشته باشه با طرف 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کارگر شرکت ماهی ۲۵حقوقه ک‌همش می‌ره پای اجاره خونه قسط وام و اینا تهش ۴ ۵بمونه براش

حداقل باهاش رابطه نداشته باش اینجور که مشخصه ادم بی بند و باریه هزار جور مریضی میگیری ازش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اتفاقا به روش بیار،بگودلیل اینکارت چیه واقعا بگو میخام بدونم اصلا تو خودت رو خودت عیب نزار که بگی چی کم گذاشتم و اینجور حرفا،،،،فقط بگو تو بیماری و با بزرگ‌ترش درمیون بزار به خانواده خودت هیچی نگو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حیف میترسم عکس بدم شناسایی شم بلد نیستم عکس بزارم سریع پاک کنم

خاک تو سر شوهر آشغالت 

چه ریلکس، حداقل دوتا فحش میدادی دلمون خنک بشه!!! 

خاک تو سرت استارتر،،،، 

هنوز فکر میکنی مقصر تویی؟؟ که دنبال اینی ببینی قیافه ات خوبه یا نه،