2777
2789
عنوان

پیاماییی ک ت‌و گوشی شوهرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 62 پست
بنظرت زنه هم شوهر داره؟ک‌ نوشته فعلا تا فردا زنگ‌ و پیام نده

فقط آبرو زنه را ببر از شوهرت باج بگیر قهرم نرو یه مدت فقط ازش بکن تا شرایط مهیا شد جداشو

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون رابطه جنسی هم دارن؟؟؟

نمیخوام ناراحتت کنم ولی بیرون نمیرن که باهم قایم موشک بازی کنن یا بشینن باهم درد و دل کنن

هدف همون رابطست به احتمال زیاد 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قبلا اعتیاد داشته رفتم بابام رو چشماش نگهمون داشت منو پسرمو اعتیاد به شیشه کمیک خر شدم حق طلاق گرفتم ...

ببین لازم نیست برگردی پول پیش یه خونع جور کن همین پراید و ازش بگیر خودتم برو سزکار از این اشغال طلاق بگیر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

این جور زن ها به یه بسته اینترنت و شارژ و فلافل هم قانع میشنیه عده شون هم بیمارجنسی هستن و فقط شوهرش ...

مرده زن داره دیگ برا چی میره سراغ زن دیگه ؟

خب زن داره دیگه ایشونم میگه قیافه اش خوبه 

ببین لازم نیست برگردی پول پیش یه خونع جور کن همین پراید و ازش بگیر خودتم برو سزکار از این اشغال طلاق ...

میگم یه پولی دستم بیاد یه مهارتی یاد بگیرم

بعد سر بزنگا برسم بگیرمشون و ولش کنم برم

خاک تو سر شوهر آشغالت چه ریلکس، حداقل دوتا فحش میدادی دلمون خنک بشه!!! خاک تو سرت استارتر،،،، هنوز ف ...

عزیزم آرام باش هی خاک تو ،،، بدردش نمیخوره که ،این طفلی سنشم کمه ،درآمدم ندارن با بچه کجا بلندشهر بره؟در اصلا شوهراسی باید گورشو گم کنه بره،اسی کدوم نقطه از کشوری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به احتمال زیادیا مطلقه و بیوه ست یا شوهر داره دختر مجرد خیلی کم پیش میاد وارد این روابط بشه و آزادان ...

اولا قضاوت نکن،،، بخدا الان دخترا اینقد هات شدن که راحت خودشون رو در اختیار مردا قرار میدن 

بعضی دخترا ام لخاطر شارژ و پول و غدا و رستوران هرکاری میکنن!! 

بعدشم مگه حالا رابطه جنسی داشتن؟ 

اون زنه این شکم گنده بی پولا میخواد چیکار

بخدا من همینو میگم

میگم اگه پول داشت میگفتم پول داره بخاطر پولشه می‌ره

اگ قیافه داشت میگفتم ب قیافش مینازه 

یه هسته خرما ۱۰سانتی گرفته دستش و میگرده فقط