2777
2789
عنوان

پیاماییی ک ت‌و گوشی شوهرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 62 پست
مرده زن داره دیگ برا چی میره سراغ زن دیگه ؟خب زن داره دیگه ایشونم میگه قیافه اش خوبه

چون اونم مریضه به یه نفر قانع نیست دنبال تنوعه

خیلی از مردا که هیچ دستاوردی ندارن نه پول نه شغل خوب نه موفقیت خاصی خوابیدن با صدتا زن مختلف رو افتخار میدونن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بخدا من همینو میگممیگم اگه پول داشت میگفتم پول داره بخاطر پولشه می‌رهاگ قیافه داشت میگفتم ب قیافش می ...

مواظب باش بهش زگیل منتقل نکنن که این وسط تو هم در گیر میشی

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آرام باش هی خاک تو ،،، بدردش نمیخوره که ،این طفلی سنشم کمه ،درآمدم ندارن با بچه کجا بلندشهر بر ...

والا اعصابم خورد شد 

من حرص خوردم جای اسی بخدا،،،، 

شما کجای ممتن منو خوندی که گفتم بره یا طلاق بگیره؟؟؟ 

خب اخه خیلی ریکلسه،، حداقل دوتا فحشی چیزی،،، 

اومده دنبال قیافه میگرده!! 

خب طلاق نگیره،،، ولی میتونه که دعوا لندازه،، دوتا ظرف بشکونه،،، 

والا اعصابم خورد شد من حرص خوردم جای اسی بخدا،،،، شما کجای ممتن منو خوندی که گفتم بره یا طلاق بگیره؟ ...

دعوا بدتره با این بی شرف،،،به خانوادش بگو مدارکم ببر همونجا نشون بده ساده نگذر اسی،خونه به روش نیار ک بزنه ناکارت کنه برو خونه باباش اونجا بیان کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاک تو سر شوهر آشغالت چه ریلکس، حداقل دوتا فحش میدادی دلمون خنک بشه!!! خاک تو سرت استارتر،،،، هنوز ف ...

عزیزم من یه زن امروزیم چه بیرون چه خونه باید مرتب باشم حتی بارها شده بهم گفتن واقعا این شوهرته بهت نمیخوره شهر ما گوه شده توش ببین منی که با یه بچه بیرون میرم هنوز کلی اشغال هول گیر میدن که شماره بگیرم یا باهاشون باشم باور کن این چیزا عصبیم می‌کنه بعد شوهرم می‌ره با یکی دیگه 

ببین گلم خدا نکنه سرت بیاد تا مثل من بی اهمیت شی 

من دیگه دوسش ندارم منی‌ک قبلاً بدون شببخیرش خابم نمیبرد الان از خدامه نباشه خونه اصلا هیچ حسی بهش ندارم براچی بروش بیارم پس؟؟همرو اسکرین گرفتم به وقتش همیشه بهش میگم من اگه تحمل میکنم خیلی چیزا را یروز دیدی یه کار کوچیکت تو من آتیش خشمو‌روشن کرد و رفتم واقعا اخلاقم اینجوریه روزی که به سرم بزنه برم دیگه خدا هم نمیتونه آرومم کنه برگردم

والا اعصابم خورد شد من حرص خوردم جای اسی بخدا،،،، شما کجای ممتن منو خوندی که گفتم بره یا طلاق بگیره؟ ...

وایییی من کل این راهو رفتم من رفتم چندماه التماسمو کرد تو دادگاه افتاده بود رو پاهام که منو ببخش نرو من میمیرم با پا زدم تا صورتش گفتم بمن نامحرمی حالت ازت بهم میخوره 

همین یکماه پیش سر یه زنه دیگه خونمونا قیامت کردم پسرم می‌لرزید از ترس زنگ زده ب زنه گوشیو داد به یک مرده گفت من شوهرشم میرم شکایت از دستتون گفتم برو بی ناموس و بی خایه ای اگه نری ننت ج ..س اگه نری چیشد ؟؟ زنه دوروز بعدش پیام داد اگه منو میخوای بیا خاستگاریم یه زن داغون ک لحجش صد کیلومتر با آدمی زاد فاصله داشت گلم من هر راهی و بگی رفتم که الان بی اهمیت شدم و لال شدم

فقط بهش اهمیت نده تحویلشم نگیر،مردای اینجوری معضلن برای خانواده ،اوف

نمی‌دونم چکارش کنم دیگه 

که بقیه میگن خاک ت سرت که ساکتی بابا من ۱۳سالع تو این زندگی جنگیدم بچه بودم هیچی حالیم نبود دیگه نا ندارم دعوا کنم بروش بیارم