۶دی مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2071 عنوان معلم بچه های کلاس اولیتونچقد تکلیف میدن روزانه | مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 90 پست حس میکنم معلم بچم زیاد تکلیف میده جوری ک امروز نرسیدم باهاش فارسی کار کنم مثلا یه صفحه از کتاب کار میگه بنویسنباز یه چند سطر تو دفتر مشق با تکلیف ریاضی بنظرتون برا اول سال اونم کلاس اولی زیاد نیس🤔 1404/07/08 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۶دی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2071 کلاس چندمه؟پسر من دو خط براشون سرمشق میزنه فقطهنوز شروع انچنانی نداشتن کلاس اوله ؟ما حداقل ۱۰ خط رو سرمشق میده
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 12783 کلاس اوله ؟ما حداقل ۱۰ خط رو سرمشق میده رياضي چيا بهشون ميگه
تینکر_بل عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1953 بچه من پیش دبستانی میره ، روزی 3 صفحه تکلیف میده مربی خیلی خوبه بچه منم پیشه اصلا بهشون تکليف نمیده اصن دفتر و مداد خونه نمیارن میخوام اعتراض کنم کمی مشق بگه بهشون
بانویاااایرانی عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7369 بحثم اینه ک تایم کم میاریم بلاخره بچه کلاس اولی سختشه دستشم کنده کلی زمان میبرهبخاد کامل تکالیفش رو ... تازه یه هفته رفتن، چه جوری درس دادن که اینهمه پیش رفتن و تکلیف دادندختر من دو روز اول اصلا تدریس نداشتن
۶دی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2071 اول سال اینه به حروف برسن چی میشه وااای خدادلم میخاد پاشم برم پروندشو بگیرم ببرم یه مدرسه دیگه
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25680 كم نيست به نظرت نه تازه اولشه اینا دارن دست ورزی کار میکنن..تمرین دقت و تمرکز معلم به ما گفت ماه اول باهاشون با ناز و نوازش رفتار میکنم اصلا سخت گیری در کارنیست کم کم شروع به درس دادن و درس پس گرفتن میکنم ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25680 وااای خدادلم میخاد پاشم برم پروندشو بگیرم ببرم یه مدرسه دیگه والا حق داری ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6097 مینویسه؟چخبره دخترمن پیش میره توکلاس باهاشون کارمیکنه ولی نوشتنی ندارن چی مینویسن؟ نقاشق رنگ میکنن ،کتاب مهارت ها رو تکمیل میکنه ، خط چین و نقطه و خط وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6097 هنوز خیلی زوده برا تکلیف دادن به پیش دبستانی ها اینجا که عادیه و تکلیف میدن وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
۶دی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2071 عزيزم شما ك نبايد با بچه تمرين كنيپس وظيفه معلم و مدرسه چيه؟بچه هاي منم تكاليفشوت زيادهجز كناب رسمي ... وا بچه ی کلاس اولی نباید بشینم کنارش ببینم درست غلط مینویسه یا تکلیف ریاضی عکس میفرسته من باید براشسوال و شکلاش رو بکشم ؟
بانویاااایرانی عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7369 عزيزم شما ك نبايد با بچه تمرين كنيپس وظيفه معلم و مدرسه چيه؟بچه هاي منم تكاليفشوت زيادهجز كناب رسمي ... حتما غیر انتفاعیه و جمعیت کم وگرنه مدارس دولتی که گاهی تا ۴۵ نفرهم میرسن معلم اصلا نمیتونه به همه کارا برسه
behar69 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 8572 نقاشق رنگ میکنن ،کتاب مهارت ها رو تکمیل میکنه ، خط چین و نقطه و خط توکلاس معلم اینارو باهاشون کارمیکنه دیگه چیزی توخونه نمیمونهپس معلم چیکارمیکنه سرکلاس؟؟
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6097 خیلی خوبه بچه منم پیشه اصلا بهشون تکليف نمیده اصن دفتر و مداد خونه نمیارن میخوام اعتراض کنم کمی مشق ... من تابستون هم کتاب گرفتم باهاش کار کردم بچه باید کار برای انجام دادن داشته باشه بیکار بمونن فقط میخوان گوشی ببینن وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 55565 ما اکی بودیم یکم که جلو تر رفتن هرشب املای شب و سرمشقا و یه صفحه هم تمرین و گاهی کاربرگ خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 55565 من تابستون هم کتاب گرفتم باهاش کار کردم بچه باید کار برای انجام دادن داشته باشه بیکار بمونن فقط میخو ... موافقم خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️