2777
2789
عنوان

معلم بچه های کلاس اولیتونچقد تکلیف میدن روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 90 پست
حتما غیر انتفاعیه و جمعیت کم وگرنه مدارس دولتی که گاهی تا ۴۵ نفرهم میرسن معلم اصلا نمیتونه به همه کا ...

دقیقا

منم دولتیه از همین الان کم اوردم خدا از شوهرم 

نگذره والا امروز تا ساعت ۱ نرسیدم نهارمو بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلاس معلم اینارو باهاشون کارمیکنه دیگه چیزی توخونه نمیمونهپس معلم چیکارمیکنه سرکلاس؟؟

بچه من 8 تا کتاب دارن برای پیش دبستانی

هم توی مدرسه کار میکنن 

هم خونه تکلیف دارن انجام بدن

البته اینم بگم پیش دبستانی که میره سطح آموزشی بالایی داره و آزمون ورودی داره 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

وا بچه ی کلاس اولی نباید بشینم کنارش ببینم درست غلط مینویسه یا تکلیف ریاضی عکس میفرسته من باید براشس ...

نه🙂

گلم شما قرار نيست درست غلظ بچه رو اصلاح كني

معلم وظيفه اش همينه.. غلط بنويسيع

بره فردا براش اصلاح كنه.

تا معلم بدونه ضعف و قوت بچه كجاست..

اينكه براش سوال و شكل بكشي موضوعش فرق داره.

💕

خیلی خوبه منم دلم میخاست بفرستمغیر دولتی ولی شوهرم نزاشت متنفرم از دولتی از همین الان میخاد بچه رو ا ...

عزیزم اولشه کم کم راه میفتن نگران نباش

زیادم بالا سرش نباش و پا به پاش نرو که عادت نکنه ، وگرنه تا دیپلمم بگیره باید کنارش باشی 

فقط طی مشق نوشتن چند بار برو بالا سرش و اشکالاتش رو بگو

بچه من 8 تا کتاب دارن برای پیش دبستانیهم توی مدرسه کار میکنن هم خونه تکلیف دارن انجام بدنالبته اینم ...

یعنی باید توخونه هم باهاشون کارکنیم؟

دخترمنم ۸تا دارن ولی فعلا یدونه بهشون داده ۴روزه میره مدرسه

موافقم

روز اول بعد از پایان کلاس  معلم برگه داده بود رنگ آمیزی کنن

بچه من فکر کرده بود تکلیف شب است ، آورده بود خونه ، دو ساعتی مشغول رنگ کردن بود ....خیلی خنده ام گرفت وقتی متوجه شدم فسقلی چه فکری کرده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

حتما غیر انتفاعیه و جمعیت کم وگرنه مدارس دولتی که گاهی تا ۴۵ نفرهم میرسن معلم اصلا نمیتونه به همه کا ...

بله هست. 

خب كلا معلم وظيفه اش همينه 

بايد بدونه كجا بچه مشكل دارع يا قويه.. قرار باشه شما خودت معلمي كني چرا بزاري مدرسه

هوم اسكول ميكني

💕

تازه یه هفته رفتن، چه جوری درس دادن که اینهمه پیش رفتن و تکلیف دادندختر من دو روز اول اصلا تدریس ندا ...

والا چ میدونم 

دیروز نگاره ۲ رو درسشون داده

معلم پسرم از روز اول مشق بهشون داد

کلاس اوله ؟ما حداقل ۱۰ خط رو سرمشق میده

اره اول

من هر روز با گریه تحویل مدرسه میدمش اگه یکباره ایقد تکلیف بدن مطمعنم نمیره دیگه😁

مدارس شما چه طوفانی شروع کردن چخبره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بله هست. خب كلا معلم وظيفه اش همينه بايد بدونه كجا بچه مشكل دارع يا قويه.. قرار باشه شما خودت معلمي ...

بله درسته معلم باید نقاط ضعف بچه رو بدونه ولی قبول کنید مدارس دولتی خیلی شرایط برای معلم سخته

مثلا دوست من معلمه به مامانا میگه هر وقت غلط نوشتن اصلا پاک نکنید.در ادامه دوباره درستشو بنویسه.اینجوری نقطه ضعف بچه رو میفهمم

نه🙂گلم شما قرار نيست درست غلظ بچه رو اصلاح كنيمعلم وظيفه اش همينه.. غلط بنويسيعبره فردا براش اصلاح ...

نه اخه معلمش میگه اشکالشون رو تو خونه بگیرید

خیلی حساسه رو تکالیف و مشقشون تاکید 

داره منظم و خوش خط باشه تکالیفشون 

البته شاید اینکه مدرسه ش دولتیه و تعداد دانش اموزا بالای ۳۵ نفره بی تاثیر نیس

چون بهرحال وقت نمیکنه به تکالیف همه رسیدگی کنه اصلا مدارس دولتی اینش بده بار اصلی

رو دوش مامانا میفته تا معلم

تکلیف داداش من، کلاس اوله

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰)