2777
2789
عنوان

معلم بچه های کلاس اولیتونچقد تکلیف میدن روزانه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثم اینه ک تایم کم میاریم بلاخره بچه کلاس اولی سختشه دستشم کنده کلی زمان میبرهبخاد کامل تکالیفش رو ...

تازه یه هفته رفتن، چه جوری درس دادن که اینهمه پیش رفتن و تکلیف دادن

دختر من دو روز اول اصلا تدریس نداشتن

كم نيست به نظرت

نه تازه اولشه 

اینا دارن دست ورزی کار میکنن..تمرین دقت و تمرکز 

معلم به ما گفت ماه اول باهاشون با ناز و نوازش رفتار میکنم اصلا سخت گیری در کارنیست 

کم کم شروع به درس دادن و درس پس گرفتن میکنم 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

مینویسه؟چخبره دخترمن پیش میره توکلاس باهاشون کارمیکنه ولی نوشتنی ندارن چی مینویسن؟

نقاشق رنگ میکنن ،کتاب مهارت ها رو تکمیل میکنه ، خط چین و نقطه و خط

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

عزيزم شما ك نبايد با بچه تمرين كنيپس وظيفه معلم و مدرسه چيه؟بچه هاي منم تكاليفشوت زيادهجز كناب رسمي ...

وا بچه ی کلاس اولی نباید بشینم کنارش 

ببینم درست غلط مینویسه 

یا تکلیف ریاضی عکس میفرسته من باید براش

سوال و شکلاش رو بکشم ؟

عزيزم شما ك نبايد با بچه تمرين كنيپس وظيفه معلم و مدرسه چيه؟بچه هاي منم تكاليفشوت زيادهجز كناب رسمي ...

حتما غیر انتفاعیه و جمعیت کم وگرنه مدارس دولتی که گاهی تا ۴۵ نفرهم میرسن معلم اصلا نمیتونه به همه کارا برسه

خیلی خوبه بچه منم پیشه اصلا بهشون تکليف نمیده اصن دفتر و مداد خونه نمیارن میخوام اعتراض کنم کمی مشق ...

من تابستون هم کتاب گرفتم باهاش کار کردم 

بچه باید کار برای انجام دادن داشته باشه 

بیکار بمونن فقط میخوان گوشی ببینن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من تابستون هم کتاب گرفتم باهاش کار کردم بچه باید کار برای انجام دادن داشته باشه بیکار بمونن فقط میخو ...

موافقم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️