2777
2789

من وقتی یاد کارایی که تو گذشته کردم میوفتم انقدر حالم بد میشه که می خوام بمیرم

مثلا یاد این میوفتم که اجازه ورود چه پسرهای به درد نخور و عوضی رو به زندگیم دادم که بیان بهم آسیب بزنن و برن،واقعا اون آشغالا کی بودن من گذاشتم بیان تو زندگیم تازه به خاطر بعضی هاشون ناراحت هم میشدم

چون عزت نفسم پایین بود قدر خودم رو نمی دونستم

چقدر عمر و زمانم رو از دست دادم

چه دوستای بی خودی که دوستیم رو باهاشون ادامه دادم و گذاشتم ازم سواستفاده کنن

به درس و زندگیم نرسیدم و زمانم رو از دست دادم

چه چیزای بی خودی که براشون خودم رو حرص دادم

یا خانواده خوبی که نداشتم

بعد متوجه میشم همه این ضعف هایی که داشتم از نداشتن همین خانواده خوب میاد از نداشتن مادر و پدر خوب،چون بهم احساس ارزشمندی نداده بودن یه مشت پسر آشغال رو تو زندگیم راه می دادم

و واقعا بعضی وقتا از این سرزنش ها و تاسف خوردن ها به جایی میرسم که دلم می خواد بمیرم

باورتون میشه چند شب پیش گفتم سارینا خودتو بکش واقعا نمی تونستم زیر بار این فشارها دوام بیارم

عزیزم 🫂 مهم اینه که الان برای خودت ارزش قاعل هستی🌹❤️

قوربونت برم

واقعا چه کارهایی که سر خودم آوردم به خاطر عزت نفس پایینم

چه بدی هایی به خودم کردم

از سرزنش نمی تونم راحت بشم ولی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر ک عاقل ترشدیهمین نشونه ی خوبیه خودتوببخش عزیزم همه توی زندگیشون اشتباه میکنن.چندسالته؟ناامی ...

۳۲ سالمه

آره خیلی خیلی عاقل تر شدم

ولی خود سرزنشی ها راحتم نمی زاره

احساس میکنم عمرم رو هم از دست دادم

۳۲ سالمهآره خیلی خیلی عاقل تر شدمولی خود سرزنشی ها راحتم نمی زارهاحساس میکنم عمرم رو هم از دست دادم

باخودت بگوچه فایده ای داره این سرزنش جزاینک توروافسرده ترمیکنه خودتودوست داشته باش.کاری ک میدونی ته نداره یاحتی فکری ک حالتو بهترنمیکنه رو سعی کن انجام ندی چی بگم بخدا بپذیرش دیگ

قوربونت برمواقعا چه کارهایی که سر خودم آوردم به خاطر عزت نفس پایینمچه بدی هایی به خودم کردماز سرزنش ...

همه همینیم.منم بعد عمری تازه قدر وقت و زندگی خودم میدونم.با گذشت زمان و تغییر دادن خودت همه چیز درست میشه.موفق باشید🌹❤️