2777
2789
عنوان

میخوام درخواست طلاق بدم

301 بازدید | 26 پست

بچه ها دوباره شوهرم منو زد

همه جای بدنم درد میکنه

صورتم ورم کرده بدنم کبوده

این بار حرفای خیلی بدتری بار منو خانوادم کرد و جلوی بقیه منو زد

چون بابای بچمه نمیخام بدمش دست پلیس

ولی میخام درخواست طلاق بدم 

نمیخام هیچکی هیچی بفهمه تا موقعش

چون اگه بفهمن میان دوباره منو راضی میکنن که برگردم

الان میخوام ازتون مشورت بگیرم که قدم اول چیه؟ باید چیکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم اول پزشکی قانونی که مدرک داشته باشی برای دلیل طلاق

همینطور کشکی که طلاق نمیدن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نمیتونم برم پزشک قانونیپسرم خیلی بهش وابستس

پس بشین خونه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نمیتونم برم پزشک قانونیپسرم خیلی بهش وابستس

پس هیچی دیگه

بچه هم ازت میگیرن

بشین سر خونه زندگیت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من چندتا برنامه بلدم که با نصبشون کلی پول گیرتون میخواید کاملا واقعی و معتبر با خیال راحت نصب کن بهت بگم بعدش چحوری پول دربیاری. من خودم همینجوری کلی پول گیرم اومده ببین اول برو از بازار برنامه میلی رو نصب کن نصب کردی شماره و اینا زدی قسمت کد معرف کدmilli-b3iqp رو بزن حتما این کدو بزنی واسه جایزه بعدش مشخصاتتو بزن ۵ میلی طلا بهت میده فورا بعدش خواستی میتونی فورا برداشت کنی بیاد حسابت بعدش دو تا دیگه برنامه هست اینو زدی بیا اونام بهت بگم اونا ۱۰ میلی طلا میدن

به نظر من اول یه مشاوره خوب برو
انشالله مشکلتون حل بشه

من یکی از هزاران هنر جوی بهترین مربی قلاب بافی ایران خانم مینا محمدیان هستم - ملقب به مادر قلاب بافی ایران-با بیش از 100 ها آموزش رایگان...آکادمینا... جایی که توش رویا هاتو می بافی ...