2777
2789
عنوان

میخوام درخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طول درمان چیه؟ زندانیش نمیکنن؟

طول درمان یه برگه هست که میزان اسیب بدنی رو نشون میده،تو دادگاه به دردت میخوره واسه عدم تمکین،اگه جداییتون توافقی باشه که هیچ کدوم لازم نیست باهم توافق میکنین و خلاص

خب روی مخش نرو که کتک کاری بشه شوهر منم خشنه ولی میبینم موقع دعوا که کار داره به جاهای باریک میکشه م ...

این چه حرفیه آخه

مگه عمر و جوونیمو از سر راه اوردم که باید هر لحظه با دو دوتا چهارتا حرف از دهنم بیاد بیرون

منم دل دارم 

دلم میخاد یکی بهم احترام بزاره

تو دنیایی که اکثر زنا دوس پسر دارن یا وقتی شوهرشون نباشه با مردای دیگه کرم میریزن، قدر نجابت و پاکیمو بدونه

دلم میخاد محبت ببینم جمله های قشنگ بشنوم نه فحش و توهین و تحقیر

دلم میخاد تپش قلب و استرس نداشته باشم

دلم میخاد بین بقیه که هستیم منو بالا ببره نه اینکه سرم داد و بیداد کنه یا کتکم بزنه

دلم میخاد تو دستم النگو داشته باشم نه جای کبودی

طول درمان یه برگه هست که میزان اسیب بدنی رو نشون میده،تو دادگاه به دردت میخوره واسه عدم تمکین،اگه جد ...

شاید بتونم راضیش کنم واسه توافقی

قبلا هم یه بار از خونه بیرونم کرده رفته صورت جلسه کردم