2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین هفته پنج بارداری ام دکتر گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 131 پست
اخه گف بین هفته ۵ خورده ای ۶ هستم تقریبا با توجه به پری اخر😔

خب معلوم نیست که چه روز لقاح شکل گرفته عزیزم ، نگران نباش گلم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

گلم من طبق تاریخ پریودی الان باید ۱۰ هفته باشم ولی طبق سونو ۸ هفته هستم وقتی هم دکترم دید گفت از این ...

مرسی ک بهم دلگرمی میدین😔 اره پری های منم نامنظمن دقیق همون روز نمیشم نمیدونم والا دکتر بهم اینجوری گفت

خدا کنه با گذشت زمان رسد کنه تشکیل بشه خیلی استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب دکتری بوده....اعصابم خرد شد‌.‌....الان خیلی زوده و خیلی وقت داری....اصلا الان منطقی نیست در مورد تشکیل نشدن قلب حرف بزنه، چون خیلی زود رفتی سونو...کوچیک بودن ساک اونم این اول میتونه خیلی طبیعی باشه، بد به دلت راه نده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
سونوت اینجوری بود درسته؟یه ساک خالی بدون کیسه زرده و جنین.خب زوده عزیزمن باید صبر کنی

والا کیسه زرد و نگف

فقط گف یه ساک خیلی کوچیک میبینم جنسن رشد نکرده قلب تشکیل نشده ده روز صبر کن برو بیرون مجدد سونو بده 😔😔😔

گلم تو ۵-۶ هفته ساک هم کوچیکه؟ یا باید بزرگ میشد

اره کوچیکه 

منم طبق پریود ۸ هفته رفتم برا سونو قلب ولی گفت ۵ هفته و ۶ روزته 

فقطم ی ساک مشخصه بدون جنین دیگه نرفتم تا بعد ۸ هفته که قلب تشکیل شده بود 

نترس انشاالله قلب نی نی شماهم تشکیل میشه 

والا کیسه زرد و نگففقط گف یه ساک خیلی کوچیک میبینم جنسن رشد نکرده قلب تشکیل نشده ده روز صبر کن برو ب ...

غلط کرد چیو رشد کنه کیسه ۵ ۶ میلی متری اخه

یعنی دست بنداز دهن بعضی از این دکترا رو جر بدم

عکس سونوتو بفرست زود

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

عزیزم این استرس بدتره براتمنم باردارم هفته ۸ دکتر سونو تشکیل قلب کردهفته ۵ که رفتم دکتر تازه فهمیده ...

والا بخدا دست خودم نیست میگم نکنه زبونم لال خارج رحمی باشه یا اصلا رشد نکنه 

اخه دکتر ترسوند کف فقط یه ساک خیلی کوچیک میبینم جنین رشد نکرده قلب تشکیل نشده😔😔

ایشالا عزیزم شما هم به سلامتی طی کنین چشم

هیچوقت قبل از هفته 8تا10 نرید سونوکه دکتر بهتون استرس وارد نکنهفعلا بتات بالاست الحمدلله

والا نکه اضافه وزن دارم نگران بودم خواستم وضعیت ببینم ک اونم دکتر دستش درد نکنه استرس وارد کرد کل راهو گریه کردم

بتا صبح دادم جوابش دوساعت دیگ میاد عدد باا باید چند باشه؟