2777
2789

با اینکه اگر مجرد بودم الان برای یه لقمع نون هم منت باید میشنیدم دعواهای هر روز مادرم سر چیزای الکی یعنی عقده هاشو سر من خالی میکرد خیلی عذابم دادن هر دوشون هم پدرم هم مادرم یه دست لباس خوب نداشتم همونی هم داشتم خودم میخریدم با اینکه کار دریت حسابی نبود که کار کنم چیز بهتری بخرم مامانم همیشه خدا دنبال دعوا بود اینطور نبود مادرانه بشینه دو کلام حرف بزنع برای بقیه مهربون ترین خالع و عمه بود ولی به من که میرسید انگار خون طلبکار بود

بازم بااین حال صدبار یه باراگر خوبی میکرد من گاهی فقط خوبی هاشو یاد میکنم ولی امروز بازم یه چیزی گفت که یاد گذشته افتادم من حامله ام دوتا بچه هم دارم بچه کوچیکم صبح به وقت بیدار شد ساعت شش گفتم دخترم برد رسوندش امد زنگ زدم نگه اش دار من یکم میخوابم حالم خوب نیست گفت اگر نشست باشه اگه نه که میفرستمش بیاد..

همیشه همینطورع تا بچه یه نق بزنع میارتش اینطور نیست درک کنه دخترمع گناه داره یه روز بچه رو نگه دارم بخدا همیشه حسرت دیگران خوردم چه تو بارداری چع تو بچه داری اصلا هوام ندارع 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مجبور نیستی انقدر بچه بیاری که توقع داشته باشی مادرت یا بقیه برات نگه داری کنند . والا ما خودمون طاقت بچه هامونو نداریم چ انتظاری از اونا داربم ؟؟من مادرم ازم دوره یه تنه بچمو دارم به دوش میکشم از کشیم توقع ندارم میتونستم نیارم وقتیم‌میارم واسه خودمه نه بقیه 

عزیزم مجبور نیستی انقدر بچه بیاری که توقع داشته باشی مادرت یا بقیه برات نگه داری کنند . والا ما خودم ...

منم نه مادرم نه مادرشوهرم حوصله بچه فضول منو ندارن ناراحت هم نمیشم مجردی هم مثل استارتر از محبت مادر بی نصیب بودم

خب وقتی خودت رو به زور تحمل کرده چجوری توقع داری بچتو بخوادبعدش ناراحت نشی خواهر گلم تو که کمک نداری ...

نه ابجی من یه دختر دارم یه پسر سومی ناخواسته بود اون دوتا رو هم تنهایی بزرگ کردم از سقط میترسم گناهه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم نه مادرم نه مادرشوهرم حوصله بچه فضول منو ندارن ناراحت هم نمیشم مجردی هم مثل استارتر از محبت مادر ...

اره بخدا . یه روزایی بچمو میزنمش ولی نمیبرم بزارمش خونه کسی از بس فضوله و پرانرژی از هیچ کس‌نمیشه توقع داشت . این د‌ره هیچ کس حوصله خودشم نداره ‌ 

نه ابجی من یه دختر دارم یه پسر سومی ناخواسته بود اون دوتا رو هم تنهایی بزرگ کردم از سقط میترسم گناهه

پسرت چندسالشه؟خواهش میکنم سفت و سخت جلوگیری کن با این مردا باشه همش جلوگیری طبیعی پیشنهاد میکنن

بچه هات هم یه روز بزرگ میشن از مادرت فاصله بگیر بذار بدونه با هر سختی بدون اون میتونی کارهاتو راه بندازی 

پسرت چندسالشه؟خواهش میکنم سفت و سخت جلوگیری کن با این مردا باشه همش جلوگیری طبیعی پیشنهاد میکننبچه ه ...

خیلی دلم گرفته خیلی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اخه خیلی خسته میشم . هزاربار توبه کردم نزنمش ولی یه وقتایی خیلی بد میشه . منو میزنه موهامو میکشه ...

چندسالشه؟پسره؟دختر من که زندگی واسم نذاشته نه دیوار نه فرش نه مبل حتی به قاب عکس رحم نمیکنه 

چندسالشه؟پسره؟دختر من که زندگی واسم نذاشته نه دیوار نه فرش نه مبل حتی به قاب عکس رحم نمیکنه

پسره 

۲.۵

منم همینطوره خیلی فرش و زندگیمو نجس و کثیف کرده خیلی هم احازه میدم تو کارا مشارکت کنه و کلا تربیتی خیلی سعی میکنم بچه با اعتماد به نفس و باهوشی بار بیاد ولی بهش رو نمیدم اک ببینم داره روانی بازی در میاره یه نم داد و بیداد و کتک ریز میزنم میشینه سرجاش . بهش رو نده خیلی . نترس بزرگ‌میشه هیچکدوم این از خودگذشتگیا تو یادش نمیمونه