2777
2789
عنوان

کیاقبل ازدواج مشاوره رفتن

113 بازدید | 18 پست

چراقبل ازدواج مشاوره نمیرید که چند سال بعد دنبال طلاق بریدمشاور همسر تون کامل میشناسید اخلاق تون باهم کنار مییاد تورخدا قبل ازدواج مشاور برید که زندگی خودتون واون پسر هم به مشکل نمیخوره 

حدقل ۶ ماه تا یکسال باید باهم رفت و امد کنن و پیش مشاور برن و تست شخصیت بگیرن

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم

ولی مشاور حرفاش اشتباه بود اون چیزی که گفت نشد

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم با مشاوره موافقم خیلی میتونه کمک کنه ولی کلا ازدواج شانسیه و طرف مقابل چ دختر ، چ پسر ممکنه بعد از یه مدت کلا تغییر شخصیت بده و رنگ عوض کنه هم خودش و هم خانواده ش،

در کل ازدواج مثل هندونه ی سر بسته ست تا با طرف زندگی نکنی نمیفهمی چجور ادمیه 

چرا اشتباه بود

هرچی اون گفت برعکس شد😐

خوشحالم که به حرفش گوش نکردم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من با اینکه 5 سال با هم دوست بودیم ولی بازم مشاوره رفتیم و اینکه گفتیم شرایط دوستی وقتی با خانواده میاد وسط باز فرق داره با این حال بازم 10 ماه نامزد بودیم بعد عقد کردیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

حتمان دکتر نبوده

مشاور مرکز مشاوره بودن مدرکشون نمیدونم ولی تو کلینیک هم بودن