2777
2789
عنوان

زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد

6323 بازدید | 25 پست

کسی در مورد این ضرب المثل داستانی داره ؟؟ یا خودش بتونه یه داستانی دراین مورد بگه.لطفا کمک

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دیگ قط دسترسی میشیم😁

من رد دادم نميدونم امشب چمه 😖

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
انشا ميخواي

ن بابا ابجیم میگ اینو باید باز افرینی کنیم دم ب دیقه میگه فک کردی؟؟😂

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
از تو گونی بای بای کن خاله ببینه😆فقط اومدی تو درو ببند سوز میاد😱

بتركي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

یه قصه میخوای باشه. توی کشوری داشتن چند نفر رومیخواستن با گیوتین اعدام کنند اولی رو برند برای اعدام طناب گیوتین گره خورده بود تیغ پایین نیومد و مرد اعدامی گفت ببینید من مقصر نیستم و حتی خدا هم نمیخواد من اعدام شم قاضی اون رو بخشید دومی هم همین رو گفت و بخشیده شد سومی گفت ببینید انجا ی طناب گره افتاده و جلاد گره رو باز کردو مرد زبون دراز اعدام شد.

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین