2777
2789
عنوان

نمیتونم از بچم نگهداری کنم

693 بازدید | 47 پست

سلام دوستان ، من تازه ۳ روزه زایمان کردم 

بچم گشنش میشه ، گریه میکنه ولی من شیرم خیلی کمه در حد چند تا قطره ، سیرش نمیکنه ... زردی هم گرفته باید مرتب شیر و مایعات بخوره ، بهش ترنجبین و بنفشه میدیم موقت خوب میشه ولی دوباره برمیگرده ... 

پاهاش هم زیر پوشک سرخ شده تاول زده 

گریه میکنه ولی من هیچ کاری از دستم بر نمیاد 😭😭😭 

خودمم باهاش گریه میکنم

منم بخیه هام جاش درد میکنه کمر درد دارم ، حتی نمیتونم بشینم یا درست راه برم و ازش نگهداری کنم 

کل کارام افتاده رو دوش مامانم 

من دیگه اعصابم نمیکشه 

شما بگید چکار کنم ؟ د

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچمو میبینم اعصابم خرد میشه ، اصلا من آدم بچه دار شدن نبودم نباید بچه میوردم ، تحمل گریه های بچه رو ندارم 😔

عزیزم....مگه کسی نیست کمکت کنه؟ همسرت نمیتونه مرخصی بگیره یه هفته؟

شما الان یکی باید باشه که فقط مواظب خودت باشه...

برای زردی ببر دکتر...دارو میده زود خوب میشه...بچه داداشم همینطور بود

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

یه قوطی شیر خشک بگیر بهش بده بچه باید سیر بچه گانه داره شیر خشک تند تند بخوره زردیش هم برطرف میشه 

دارو خونگی هم به هیچ عنوان دیگه بهش نده 

حرفی که میگم رو گوش کن 

پوشکش نکن نوزاد که به جا خوابیده به دونه لحافک پلاستکی زیر بزار بخوابونش روش ولی پوشکش نکن پوماد سوختگی هم بزن زودی خوب میشه 

سریع برو براش شیر خشک بگیر بهش بده گناه داره خدایی نکرده قندش میافته

شیاف استفاده کن واسه خودت

گناه داره 

پماد کالاندولا و ان ان  واسش بزن خوب میشه پاهاش 

خودتم آبگوشت و دلستر بخور 

اگه شیر میدی هندوانه و خاکشیر مصرف کن تا زردیش برطرف بشه...منم میدونستم آدم اینطوری نیستم تصمیم گرفتم طبیعی زایمان کنم که بتونم به بچه برسم🤕

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیزم....مگه کسی نیست کمکت کنه؟ همسرت نمیتونه مرخصی بگیره یه هفته؟شما الان یکی باید باشه که فقط مواظ ...

اگه دکتر ببرم میخوان بستریش کنن ... اونجا هم فقط بچه رو میزارن زیر نور و بچه هرچی گریه کنه محلش نمیدن ... مادرا هم اجازه ندارن بیان پیش بچه 

عزیزم....مگه کسی نیست کمکت کنه؟ همسرت نمیتونه مرخصی بگیره یه هفته؟شما الان یکی باید باشه که فقط مواظ ...

مامانم هست ، خب اون بیچاره هم دایم داره کار میکنه و من شرمندش میشم 😔

به هیچ عنوان ترنجبین و بنفشه و اینجور چیزها ندین. چون گیاهی هستند، دلیل نمیشه به نوزاد بدین...برای زردی طبق دستور پزشک پیش برید.‌

اگه شیر کم باشه، از روی تعداد دفعات دفع و همینطور وزن گرفتن مشخص میشه. با پزشک مشورت کنید که اگه نیاز هست، شیر خشک را هم اضافه کنید. 

پوشک را هم سریع عوض کنید. حتی اگه ادرار باشه، باید پوست بچه را بشویید.‌ بعد از شستن و خشک کردن، چند دقیقه باز بگذارید در هوای ازاد تا پوست در معرض هوای ازاد باشه، بعد مجددا پوشک کنید. اگه تاول زده از داروخانه پماد بگيريد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه دکتر ببرم میخوان بستریش کنن ... اونجا هم فقط بچه رو میزارن زیر نور و بچه هرچی گریه کنه محلش نمید ...

شیرخشک بگیر با قطره چکان بدین بهش چون اگه باشیشه شیربخوره ممکنه بعد سینه تونگیره  تاخوب میشی حداقل بچه رو نذارین گرسنه بمونه زردیشم دستگاه بیارین توخونه بزارین

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
یه قوطی شیر خشک بگیر بهش بده بچه باید سیر بچه گانه داره شیر خشک تند تند بخوره زردیش هم برطرف میشه دا ...

بهش شیر خشک هم میدیم ، پوشکش هم میتونم نکنم ولی در اینصورت بغل کردنش سخت میشه 

اگه دکتر ببرم میخوان بستریش کنن ... اونجا هم فقط بچه رو میزارن زیر نور و بچه هرچی گریه کنه محلش نمید ...

این حرفا چیه 😐

پسر من دو روز و دو شب بستری بود خودم کنارش بودم...

میدونی هفته ی اول خیلی خطرناکه زردی ممکنه خدای نکرده آسیب ببینه حتما ببرش دکتر مگه شوخیه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨