2777
2789
عنوان

نمیتونم از بچم نگهداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قطره چکان بهش شیر خشک بدین نباید گرسنه بمونه چون در نوزاد احتمال افت قند هست و خدایی نکرده تشنج میکنه. چرا چیز گیاهی به بچه میدین چرا ترنجبین و بنفشه!! به شدت کار خطرناکی هست. 

تو رو خدا نزار پاهاش بسوزه اول با صابون بشور ولی زیاد دست نکش دردش بگیره یواش خشک کن پماد کالاندولا بزن وقتی پی پی میکنه زود بشورش نزار بمونه میبینی آدم بزرگ عرق سوز میکنع چقد بده

بچمو میبینم اعصابم خرد میشه ، اصلا من آدم بچه دار شدن نبودم نباید بچه میوردم ، تحمل گریه های بچه رو ...

خوب ميشي منم اول همنطور بودم استرس داشتم و يكمم افسردگي 

اگه پاش تاول رده. ببر دكتر پماد بده خوب ميشه شيرم شيرخشك يكم بده طوري نميشه  شير بخوره زرديش خوب ميش هرسه ساعت پوشكشو عوض كن اگه پي پي كرد همونموقع بايدعوض كني بااب حتما بشور دستمال مرطوب نزن ب پاش اگه سرخ بود پاش پماد اد خوبه

عزیزم شرایط همه همینه منم ۳۰ روزه زایمان کردم سزارین شده بودم تا ۵ روز اول خیلی سختم بود ولی خب هرطور هس باید صبرتوببری بالا .شیرخودتوبده باید مک بزنه بچه تا شیرت زیادبشه

اگ شیرخشک بدی هم شیرت کم میمونه وهم دیگ قبول نمیکنه شیرتو چون سخت میاد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم تازه زایمان کردم

برای شیر نداشتن شیردوش بگیر وای برای من معجزه کرد یک پلاستیکی کوچک ساده هم بود کلا پنجاه تومن‌ قیمتش بود ولی عالی بود 

چون شیرت کمه و اغوزه بچه زردی گرفته مشکل شیرت که حل بشه زردی بچه هم خوب میشه ترنجبین هم که خوبه خودتم گفتی میدی 

بخیه و کمردرد و اینان همش طبیعیه من تا چهل روز خونریزی داشتم و تا بیست روز نمی‌تونستم بشینم همش طبیعیه اصلا سخت نگیر به خودت استراحت کن خوب شی

درباره بچه هم زود به زود بگو عوضش کنن و پماد آن آن یا اتوپیکس بگیر تا سوختگیش خوب سه

یا تشک تعویض پوشک زیرش بنداز و و پوشش نکن یک مدت تا بهتر بشه و از همه مهمتر زود به زود بشورش 

دستگاه کرایه کن بیار خانه اگه شرایط بیمارستان نداری 

شیرخشک بخر بهش بده تا جون بیره 

پوشکش زود به زود عوض کن 

مدام سینه بگذار دهنش تا شیرت کم کم بیاد یا با شیر دوش بدوش بهش بده 

ببین من خودم از روز اول دست تنها بودم با شوهرم ینی حتی مادرمم نیومد اول برا زردیش خودت ترنجبین و شیرخشت بخور تند تند بهش شیر بده اگه شیر خشک بدی چ بهتر دست و صورتش با عرق کاسنی بشور خودتم بخور دو روزی یبارم برو زردیش چک کن برا سوختگیشم از دستمال مرطوب استفاده نکن فقط با پنبه و آب پاکش کن پماد سوختگی آردن خیلی خوبه از اونم بزن