2777
2789

سلام

برای اینکه بچه زردی نگیره تو دوره بارداری کدوم عرقیجات خورده بشه خوبه ... کلا چیا بخورم چیا رو نخورم ک بچه زردی نگیره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته بزایمان  خاک شیر و کاسنی بخورید

من الان تو ماه ششم هستم دارم شاتره و کاسنی میخورم....

خاکشیر دهانه رحم رو باز میکنه من زایمانم سزارین  واسه اینایی ک طبیعیه میگن ماه آخر خاکشیر بخورن.

من خاکشیر میخوردم هرروز دوسه لیوان

و هفته اخر هم هندونه خوردم زیاد

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ربطی نداره زردی تو خون بچه و به این خوردنی ها ربط نداره 

یعنی چی پس به چی ربط داره... میگن گرمی نخور ادویه و فلفل و اینارو نخور بچه زردی میگیره ... اینا همش الکیه؟

تو کلاس قبل زایمان بهمون گفتن هفته های آخر هر روز یه استکان عرق کاسنی بخورین ولی من فرصتش پیش نیومد همون روزی که گرفتم تا شروع به خوردن کنم زمان سونو هم داشتم رفتم گفتن باید بستری شم و یکی دوروز بعدشم سز شدم عرق کاسنیم همونجوری موند!! 😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶