2777
2789
عنوان

خانم ها امروز پسرمو نفرستادم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست
با معلم هماهنگ شو بذار ننویسه بره کلاس

اخه من از معلماشم مطمعن نیستم مال امسالو خون نمیشناسم اما پارسال معلمش از اون کله شق تر بود هرچی میگفتم انگار ن انگار

ببين اگر درسش خوبه بهتره به خودت مسلط باشي و كاريش نداشته باشي

خوبه اما ریاصی بهس میدن ک بنوسه یا جواب پیدا کنه همینجوری میزاره میگم فارسی ک نمینویسی لاقل ریاصیتو بنویس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیکار کنم الان بفرستم بره

الان ن دیگه از ابهت مادرانه و سختگیریت کم میشه،سعی کن بیاد معذرت خواهی کنه و قول بده رفتارشو درست کنه اگر خود جوش نیومد از اونجایی ک چاره نداری و ب هرحال باید بفرستیش بره و از اونطرفم نباید کارت بی ارزش تلقی بشه براش ب شوهرت بگو بره باهاش صحبت کنه و مثلا راضیش کنه بیاد قول بده ک بهتر بشه،،

الان ن دیگه از ابهت مادرانه و سختگیریت کم میشه،سعی کن بیاد معذرت خواهی کنه و قول بده رفتارشو درست کن ...

ممنون عزیزم اره بهش گفتم امروز باهاش حرف میزنه 

از مشاوره کمک بگیرید

با کارای خونه مشخص کنید که هرکدوم از اعضای خونواده وظیفه ی خودشون دارن و باید انجامش بدن

مثلا موقعی که خسته اید بلند بگید خیلی خسته ام ولی باید ظرفام بشورم چون وظیفمه یا بابا خسته شه ولی میره سر کارچون وظیفشه

تا برسید به اینکه تکالیف نوشتن اگه سختم باشه بازم وظیفه دانش اموزه

از مشاوره کمک بگیریدبا کارای خونه مشخص کنید که هرکدوم از اعضای خونواده وظیفه ی خودشون دارن و باید ان ...

دقیقا حق گفتین

پسرم خیییللیی لجه وقتی چیزیو ن بگه دیگ ن هست 

از بچگی پیش خانواده شوهرم بودیم از اونجا لج گرفت اصلا خوب نشد الانم حرف گوش نمیده 

گفتم شاید بلندشه ناراحت بشه ک نزاشتم بله بحدا ساعت ۱۲ ظهره هنوزم بیدار نشده 😤