2777
2789
عنوان

خانم ها امروز پسرمو نفرستادم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست

پسر منم کل کلاس سوم و چهارم رو درست نخوندم. انگار برا تفریح و گشت و گذار می رفت مدرسه. تابستان بردم کلاسهای تیزهوشان ثبت نامش کردم. کل تابستون رو مجبور کردم تا درس بخونه!! فکر کنم بچه یازده ساله به جمع ساده رو با انگشتهاش انجام میداد جدول ضرب بلد نبود. و یه متن ساده فارسی رو نمی تونست روان بخونه کلا وضعش خراب بود. الان یه جوری راه افتاده خودم هم شاخ در آوردم همون تنبل کلاس شده جزو نفرات برتر آزمونهای تیزهوشان یه موسسه!!! ولی کافی هست چشمم رو از روش بردارم سریع می‌ره سراغ تلویزیون و تبلت و گوشی. یا کارت های کیمدی!! با زور من روزی ۴ ساعت درس میخونه. می ایستد بالا سرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر در خودت ميبيني هر روز كه مياد (يه دو سه بار در هفته) وقتي مياد خونه ازش بخواه كه كتاباشو بياره و بهت توضيح بده چيا ياد گرفته؟ فكر كنه تو شاگردي و اون معلم

مشقاشو نمينويسه ايراد نميگيرن؟

خب حالا که نفرستادیش

هی بهش نگو دیدی نفرستادمت

یا هی کم کاری هاشو تو سرش نزن

کاملا بیخیال رفتار کن

باید طوری رفتار کنی که یعنی وقتی برای تو درس خوندن مهم نیست برای منم مهم نیست

اینطوری شاید بفهمه که اگه به این کم کاری هاش ادامه بده ممکنه دیگه مدرسه رفتنش کنسل بشه

یه روانشناسی در این باره میگفت

بچه ها تو این سن و سال هرگز انگیزه ای برای درس خوندن ندارن

هرگز نباید انتظار داشته باشی بچه ها برای اهداف بزرگ در آینده مثل داشتن یه شغل خوب یا دانشگاه رفتن بشینن از الان درس بخونن

این احمقانه هست

هیچ بچه ای نمیگه من درس می‌خوانم که فردا درجامعه شخص مهمی بشوم یا هرچی

میگفت باید برای بچه ها انگیزه های کوچک و اهداف نزدیک و دست یافتنی ایجاد کنید

مثلا اگه این هفته از درس خوندنت راضی باشم جمعه میبرمت فلان رستوران که دوست داری

یه فلان شهربازی

یا هرچی... 

اینطوری بچه انگیزه بیشتری برای درس خوندن پیدا میکنه

یواشکی با معلمش صحبت کن یکی دوبار ک دعواش کنه شاید بترسه و دیگه ب موقع انجام بده،،خیلی دعوا و بحث را ...

میترسم این معلمش مثل پارسال باشه بی خیال واسش محم نباشه گفتم خودم دست بکار بشم 😔

اگر در خودت ميبيني هر روز كه مياد (يه دو سه بار در هفته) وقتي مياد خونه ازش بخواه كه كتاباشو بياره و ...

بهش میگم نشونم میده بعد میره بازی خابیدنو ...

اصلا اصلا معلمش یبار نگفته این بیشتر اذیت میکنه ادمو

میترسم این معلمش مثل پارسال باشه بی خیال واسش محم نباشه گفتم خودم دست بکار بشم 😔

اگه درسش خوبه اذیتش نکن،،منم پسرم درسش عالیه جز نفرات برتر و عالیه کلاسه ولی پدرمو در می اورد برای انجام تکالیفش خیلی کم پیش میومد بخونه همه ش میگه خودم بلده مامان اینا رو کلاس معلم گفته چیزی نیستن