2777
2789

بچم ۵ ماهشه اصلا زمین نمیمونه 

فقط جیغ جیغ میکنه و گریه

ولی وقتی تو بغل میجرخونش آروم نگاه میکنه

صندلی ماشین واسش خریدم ۸ میلیون، صندلی غذا۶ تومن

دیگه حوصله ندارم پول به رورک بدم، رورک های خوشگل دو سه تومن هستن

ولی رورک قدیمی که خیلی زشتن ، هم توی سایت ترب هست۵۰۰ تومن

میدونم میگن ضرر داره وفلان...ولی چاره نمونده واسم،تا ظهر سرکارم بعد میام خونه تا شب بچه میگردونم نه به کهر خونه میرسم نه به حمومم میرسم نه کار بیرون نه ...در کل اسیررررم

به نظرتون از اون ارزونا بخرم؟

مهم کار برده یا زیبایی هم مهمه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم کاربرده منم بچم و روروئک میذاشتم ولی بعید میدونم زیاد بکونه یه چیز دیگه اینکه فقط بیست دقیقه میتونی بچه رو بزاری زیر روروئک هم یه برچسب زده روش نوشته هشدار بیشتر از بیست دقیقه مجاز نیست کودک روی روروئک بنشیند اون بغلی شده دیگه مثل بچه من 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تا ظهر که سرکاری بچه کجا میمونه ؟ اره بگیر خب و فرقی می‌کنه مگه چقدر میخاد استفاده کنه

مامانم نگهش میداره حقوق پرستارو میدم مامانم

مامانم تو خونه دست ب سیاه سفید نمیزنه

میام خونه مامانم میره خونه اش

نمیدونم بهم ریختگی خونه رو جمع کنم نمیدونم بچه نگه دارم نمیدونم به خودم برسم

روانی شدم دیگ

اگه خودش آروم باشه که همونجوری هم آرومه بچه های من ناآروم بودن تو روروک هم اروم نبودنالان له هستی بن ...

ساکن یه جا بمونه گریه میکنه 

میگم بزارمش رورک بچرخه واسه خودش بلکه من خلاص بشم

ازدیواربگیرکیفیت خوب

همشون چندشن 

اه اه حاام بد شد نگاه کردم

بعد جاابه بعضیام جنس خوب میزارن

مثلا قیمت نوش دو میلیون دویسته ،طرف گذاشته ۲ تومن!!!

جنسی که استفاده شده قیمتش نصف میشه

بیکارم جنس کارکرده رو فقط بخاطر ۲۰۰ تومن ارزون تر بودن بخرم