2777
2789
عنوان

میخوام واسه بچم رورک ارزون بخرم🤔یه دیقه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست
همشون چندشن اه اه حاام بد شد نگاه کردمبعد جاابه بعضیام جنس خوب میزارنمثلا قیمت نوش دو میلیون دویسته ...

اون دو و دویست ک میده دو تومن اصلا استفاده نکرده

ینی کلا بدون کاربرد هست

مامانت بچه رو بغل میکنه. و خیالت رو راحت کنم ک رورواک هرگز کار بغل رو نمیکنه

ینی بخری هم باید باز بغلش کنی. هم عادت کرده هم کمبود مامان داره میخواد تو بغلت باشه

و اینکه باید خیلی سنگین باشه بخصوص اگر وزن بچه ات بالاست

ببین من دختر اولم شش ماهگی شش کیلو بود قشنگ تو رورواک برگشت بیرون. ینی به یک هفته ام استفاده نکرد. برا بعدی هم اصلا نخریدم

اونقد بچه ها اسیب میبنن‌با رورواک

نخر. روال عادی زو بچع ات داره طی مبکنه. با خریدش هم باز همینه. تازه کلرت در میاد ب لبه فرش گیر نکنع اینجا نهوره اونجا نخوره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من ۴سالشه درست نشده هنوز همش چسبه ب مت تو کوچه هم راه نمیره بغل میخواد

شاید خیلی دل به دلش دادی هر وقت خواسته زود بغل کردین ...

بچه ها معمولا از سن هفت ماهگی به بالا که میتونن با وسیله ها خوب بازی کنن و... اگه سرگرمی بذاری کنارش البته کم کم بازی می کنند من نگاه می کنم ببینم بچم چیا دوست داره سرگرمش می کنه میدم بازی کنه البته زیر یکساله هنوز 

طبیعتا یه وقتاییم دوست داره بغل باشه ولی مثل نوزادی نیست که دائم بخواد تکونش بدیم و زمین نذاریم

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

شاید خیلی دل به دلش دادی هر وقت خواسته زود بغل کردین ... بچه ها معمولا از سن هفت ماهگی به بالا که می ...

ن تکون اینا نمیخواد بخوابم ی نیم ساعت اگه اون بیدار باشه میاد اینقدر انگولک میکنه منو ببینه جواب نمیدم موهامو میکشه میخواد باهاش بازی کنم 

بیرون هن کلا دوس داره بغل باشه تو خونه بغل نمیخواد منم کمرم میشکنه

ن تکون اینا نمیخواد بخوابم ی نیم ساعت اگه اون بیدار باشه میاد اینقدر انگولک میکنه منو ببینه جواب نمی ...

الان ماشاءالله دیگه بزرگ شده یکی دوبار بغل خواست بغل نکنید حواسشو پرت کنید عادت می کنه کمر درد میگیری اینجوری 

بچه ها این سنی هم معمولا دوست دارن همبازی داشته باشم خواهر برادر نداره؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

الان ماشاءالله دیگه بزرگ شده یکی دوبار بغل خواست بغل نکنید حواسشو پرت کنید عادت می کنه کمر درد میگیر ...

ن بابا چ خواهر برادری 

من خیلی دلم میخواست داشته باشه 

اما متاسفانه امکانش نیس خودمونم جایی بین علامت سوال و تعجب گیر افتادیم

ن بابا چ خواهر برادری من خیلی دلم میخواست داشته باشه اما متاسفانه امکانش نیس خودمونم جایی بین علامت ...

کاش یدونه داشته باشه بچه ها واقعا تنهان..به خاطر همین وابسته شماست 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙