2777
2789
عنوان

سلام امروز مامانم کمی بامن حرف میرد بنظرم حرفاش غیر منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 51 پست
من خودم دختریمم که اصلا پول برام مهمم نیست حتی حاضرم با پسری که تلاش میکنه ولی هیچی نداره ازدواج کن ...

نه این فکرارو کنار بذار   

الان پولدارا هم دارن از بی پولی دعوا و طلاق میگیرن

ققط سمت شغل و تلاش برو

... Last seen Ago

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه دار بودن مغايرتي با تحصيلات ندارهمادرت در كل حرفش درسته، بايد به فكر رشد كردن باشي، هر چقدر رشد ...

میدونه مشکل چیه 

همش فکر میکنه خوندن رشته مثل پزشکی دندون باعث میشه طرف خیلی پولدار بشه واقعا اینکه من تا ۳۰ سالگی کاری ندارم کلا ی دانشجو ام

منم دوتا دختر دارم.قطعا کمی ک بزرگتر بشه بهش یه مهارتی یاد میدم.در کنار تحصیل ک بتونه درامد داشته باشه..ن برای از دواج..بلکه برای شحصیت و استقلال خودش..زمونه عوض شده...زنس ک محتاج مردی نباشه..انتخاب های بهتری داره.م معذوریتی ندتره

نه این فکرارو کنار بذار الان پولدارا هم دارن از بی پولی دعوا و طلاق میگیرنققط سمت شغل و تلاش برو

من برای زندگیم تلاش می‌کنم  درس میخونم امیدوارم ی رشته خوب قبول بشم ولی اگه پسری اومد سراغ که پول نداشت ولی تلاش کرد باهاش ازدواج میکنم 

مگه پول مهمه طرف دوسم داشته باشه کافیه

بشدت بعت پیشنهاد میکنم مسیر خودتو بری و کر و کور باشی مامان و اطرافیان منم خیلی ازین حرفا میزدن میگف ...

درمورد انتخاب همسرتون براتون خوشحالم چون خودمون هم با مخالفت خانواده ازدواج کردیم و ازاین حرفا میزدن خاروشکر دهنشون بسته شده ولی خیلی حرف آخرتون زشت بود،دم دستیه یعنی چی؟این مسئله که شوهر قدر بدونه یا نه به اون مرد ربط داره که چه اخلاقی نداره،نباید چون همسر شما اینطوریه تعمیم بدید به همه ی آقایون.

سرکار درس واقعا سخته من خودم واقعا سرکار برام سخته حالا دانشگاه ی جوری میریمم

من الان به خاطر بچه هام گاهی کار میکنم اما همیشگی نیست اگه مدرک درست درمونی داشتم یه کار ثابت با درآمد خوب داشتم اینجوری از بی پولی پیر نمی شدم الان هی از این شاخه به اون شاخه می پرم دو زار پول بیاد دستم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

من الان به خاطر بچه هام گاهی کار میکنم اما همیشگی نیست اگه مدرک درست درمونی داشتم یه کار ثابت با درآ ...

حق میدم بهتت ولی من واقعا شیفت کار بیمارستان سخته اگرچه راهی جز اون ندارم انسالله امسال پرستاری یا  اتاق عمل قبول بشم

درمورد انتخاب همسرتون براتون خوشحالم چون خودمون هم با مخالفت خانواده ازدواج کردیم و ازاین حرفا میزدن ...

من با ازدواجم مخالف نبودن اتفاقا ازدواجم سنتی بود و خیلی هم شوهرمو از اول قبول دارن 

منظورم شخصیت بود تو مجردی خیلی سرکوفت میشنیدم و چون خودواقعیم بودم و کاری به کسی نداشتم و راه خودمو میرفتم 

شما به جای تعصب مطلب درست بخون

من برای زندگیم تلاش می‌کنم درس میخونم امیدوارم ی رشته خوب قبول بشم ولی اگه پسری اومد سراغ که پول ند ...

درستش هم همینه،اینکه بعضیا میگن همه چیز شده پول پرمورد زندگی خودشون میگن،خدارو هزارمرتبه شکر که به حرف خیلیا گوش نکردم و الحمدللّه خوشبختم.شما هم توی ازدواج به کسی جواب مثبت بده که بهش علاقه داشته باشی و مرد زندگی باشه یعنی تلاشش رو بکنه.

درستش هم همینه،اینکه بعضیا میگن همه چیز شده پول پرمورد زندگی خودشون میگن،خدارو هزارمرتبه شکر که به ح ...

هنوز پسری برام پیدا نشه ولی در آینده در دانشکاه محل کار جایی همچین پسری سراغم اومد ازدواج میکنم مهم نیست که من کار دولتی یا هرچیزی داشته باشم و ایشون نداشته باشه مهمم نیستت