2777
2789
عنوان

سلام امروز مامانم کمی بامن حرف میرد بنظرم حرفاش غیر منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 51 پست
من با ازدواجم مخالف نبودن اتفاقا ازدواجم سنتی بود و خیلی هم شوهرمو از اول قبول دارن منظورم شخصیت بود ...

وقتی میگی راه خودمو رفتم و گفتن پرتت میکنه بیرون و... این به ذهن میرسه که مخالف بودن و این ربطی به درست خوندن مطلب نداره بلکه شما اونطور که باید بیان نکردید.اینکه همه مثل همسر شما نیستن و قدر همسر قانعشون رو میدونن از نظر شما تعصبه وگرنه واقعیته،التماس تفکر و تعقل.

هنوز پسری برام پیدا نشه ولی در آینده در دانشکاه محل کار جایی همچین پسری سراغم اومد ازدواج میکنم مهم ...

عزیزم من از خانواده ی خیلی پولداری بودم و تحصیلاتمم خوب بود،خواستگار زیادداشتم به حدی که کلافه شده بودم،یا از خارج کشور میومدن یا زنگ میزدن یا از خودِ ایران،ولی هیچکدوم اونی نبودن که میخواستم همه ی عمر کنارش باشم،تااینکه توی محل کارم همسرم اتفاقی اومد و منو دید،اتفاقاً اصلاً قبلش نمیخواست ازدواج کنه و تنهایی و کار رو ترجیح میداد،ازم خواستگاری غیررسمی کرد،گفتیم آشنابشیم،دیدیم بهم میخوریم،اومد خواستگاریم،وضعش هم متوسط بود ولی خانوادم قبول نمیکردن که نمیکردن.حق نداری از خونه بیرون بری و حق نداره دیگه بیاد خواستگاری و...چون مد نظرشون یکی دیگه بود که خیلی هم گیربود طرف.ولی خودشون وخسته کردن و نتونستن جلومون و بگیرن و هزارمرتبه شکر میکنم که به حرفشون گوش نکردم چون بی منطق بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من نباید هدف از کار کردن و درس خوندن این باشه 

اما برا رشد خودت درس رو ادامه بده و مشغول کار بشو ، یا یه هنری چیزی اموزش بده

ان شاءالله یه موقعیت خوب برات پیش میاد 

هیچ وقت متوقف نشو ، رو به جلو حرکت کن ، بقیشم بسپار به خدا

مامانتم می خواسته همبنو بگه ، حالا به زبان دیگری گفته 

دستشو ببوس ، چون به فکر آیندته