2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل😶🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 80 پست
نه فکر نمی کنم خصوصی باشه من با اینکه چقدر به بچه هاشون کمک میکنن کاری ندارم هیچی یا زیاد ولی اگر ک ...

آخه ببین تا زنده هستن پول برای خودشون هست 

هیچکس حق این رو نداره به نظرم که بیاد بگه چرا به اون دادی یه چیزی هست مربوط به خودشون 

آقا من اینقدر پول دارم دوست دارم همه اش رو بدم به اون 

بحث ارث که نیست عادلانه نباشه 

شما می تونین به یک نفر ده تومن کمک کنی به یکی پنج تومنی 

به خودتون مربوطه 

اینم همینجوری هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا اگر به دادنه باید به همه یکسان داد.

نه واقعا از نظر من این اشتباه هست چون پول برای خودشون هست و تصمیم گیری هم با خودشون 

آقا هم نمیتونه بیاد بگه چرا بابات به اون خواهرت فلان داد به دو نداد 

خب باید عدالت برقرار بشه بین بچه ها .یعنی چی دلش خواسته بهش بده به اون نده.منطقی نیست .همینا باعث دل ...

عزیز جان اینجا کامل مسائل بازگو نمی‌کنند که مثلاً خودشون در قبال خانواده چطور بودن 

من خانواده ایی میشناسم بعد فوت پسرش تازه اومد بالا سر مال اموال تا الان کجا بود 

دختر دیگه هم حواسش به خانواده ، وقتی وصیت نامه باز کردند دیدن پدر بیشتر  اموال  به اسم دختر زده البته محضری هم کرده بود همه کارا قانونی انجام داده بود با اینکه سهم پسر دو برابر دختر 

اینجا میان داستان از دید خودشون بیان میکنند 

در کل بله عدالت خوبه اما دو طرفه 

من ناراحت میشم ولی دخالت نمیکنم

پدر مادر خودمم بهم چیزی ندادن همه چی به داداشم دادن دیشب اینقدر گریه کردم خیلی بلاها سرم آوردم از ته دل پدرمو نفرین کردم 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

آره ولی خب دیدم زن دایی هام دخالت می‌کنن😂🙃ولی خب کلا سواله برام دوست دارم دلیلش رو بدونم

مطمئن بودم یا مجردی .خودت تو اون موقعیت قرار نگرفتی یا اگرم متاهلی اون دختر یا عروسی هستی که بهت بیشتر توجه مادی و عاطفی میشه 

من خودم اون عروسی هستم که همیشه کمتر از بقیه مورد توجه قرار گرفته .ولی هیچوقت سعی نکردم شوهرمو پر کنم .سعی میکنم هر چیزی که دلم میخاد رو خودمون با تلاش خودمون ب دست بیاریم ولی هیچوقت تو دلم ب خانواده ی شوهرم حق ندادم که بین بچه ها اینجوری فرق بزارن .این کار بزرگ تر ها باعث تفرقه و دشمنی بین بچه ها میشه 

عزیز جان اینجا کامل مسائل بازگو نمی‌کنند که مثلاً خودشون در قبال خانواده چطور بودن من خانواده ایی می ...

خوب عدالت یعنی هر چی سر حای خودش باشه نه مساوی 

اگر واقعا دلیلی دلشت باشه مثلا یک فرزند بیشتر برای پدر مادر زحمت کشید 

یا از نظر مالی ضعیف تر نیاز به کمک دار 

اینا قابل قبول ولی اینکه همینطور دلی بیای بگی من میخوام به فلانی بیشتر کمک کنم اشتباه 

من به قانون برابری متقدم، اگر بابام به داداشم خونه داد باید به منم بده و در مقابل همین قانون برا اونا هم هست، درضمن حمالیاشون برا شوهره منه، بخور بخورش برا خاهر شوهرام!!! کاری به کارمون نداشته باشن، پولشونم مال خودشون 

من تو این شرایط نبودم تا حالا 

ولی خب وقتی دو نفر بچه یه خانواده ن، چرا باید بینشون فرق گذاشته بشه؟

خود شما اگه پدر مادرتون برای خواهر یا برادرت خونه و ماشین بخرن برای شما هیچی، ناراحت نمیشی؟

اینجوری ب قضیه نگاه کن.

ب فرض یه خواهر داری، بابات خواهرتو کلاس موسیقی میفرسته، باشگاه میفرسته، رقص میفرسته، ماهی ۱۰ میلیون بهش میده و ....

ولی ب تو میگ نیاز نیست کلاسی بری، پول میخوای چیکار، بشین درستو بخون.

خب چ حالی میشی؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂