2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل😶🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 80 پست
خوب عدالت یعنی هر چی سر حای خودش باشه نه مساوی اگر واقعا دلیلی دلشت باشه مثلا یک فرزند بیشتر برای پد ...

اینجا کلا عدالت فقط بلدن بیان کنند حق مساوی زن و شوهر بلد نیستند رعایت کنند بعد مدعی عدالت میشن 

من دیدم اینکه ارثیه که بعد مرگ به درد بچه ها بخوره نباشه بهتر بچها تا زنده هستند پدر مادر باید استفاده کنند بعدش هم مال خانواده است ربطی به عروس داماد نداره استارتر منظورش دخالت شخص ثابت منظورش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این شرایط نبودم تا حالا ولی خب وقتی دو نفر بچه یه خانواده ن، چرا باید بینشون فرق گذاشته بشه؟خو ...

با چشم خودم دیدم آدمهایی که اینجوری ادعا داشتن ولی بعدها خون و خونریزی راه انداختن😑

نه واقعا از نظر من این اشتباه هست چون پول برای خودشون هست و تصمیم گیری هم با خودشون آقا هم نمیتونه ب ...

احتمالا پدربزرگتون به شما یه چیزی داده زنداییتون دعوا راه انداخته 

عزیز جان اینجا کامل مسائل بازگو نمی‌کنند که مثلاً خودشون در قبال خانواده چطور بودن من خانواده ایی می ...

باز دم پدر گرم همچین کاری کرده

بعضیا همه زحمت و نکهداریشون برای یکی از بچه هاس ولی باز به اون بچه ای ک بهشون هیچ کاری نداره بیشتر توجه میکنن

اینجا کلا عدالت فقط بلدن بیان کنند حق مساوی زن و شوهر بلد نیستند رعایت کنند بعد مدعی عدالت میشن من د ...

بازم نمیتونم قبول کنم 

پدرو مادر نباید فرق بزارن 

ما اصلا بگیم عروس و داماد به این چیزا کار نداشت باشه 

هم تو ذهن همون عروس داماد سوال پیش نمیاد چرا رفتارشون با همسر من متفاوت

باز دم پدر گرم همچین کاری کردهبعضیا همه زحمت و نکهداریشون برای یکی از بچه هاس ولی باز به اون بچه ای ...

میگم بسته به ذات داره من همسایه پدری ام ، به نوه ها پسر مرده اش هم ارث داد گفت قانون بگه مرده از زنده ارث نمیبره 

بسته به دید و منطق و شخصیت خانواده داره 

ما کلا عروس دامادا نه تو خانواده پدری و مادری نه تو خانواده خودمون کاری به طرف مقابل نداریم 

ولی خب این که میگی به یکی زمین داده به یکی هیجی نداده نامردیه دیگه 

الان مادرشوهر من یه تیکه زمین اضافه به شوهرم داده هیچ کدوم به هیچ جاشون نیست ولی من حس میکنم مونده گلوم 😐در حالیکه مال قبل از منه و هیچیش خرج من نشده

بازم نمیتونم قبول کنم پدرو مادر نباید فرق بزارن ما اصلا بگیم عروس و داماد به این چیزا کار نداشت باشه ...

ببنید من متاهلم وقتی میبینم خانواده همسرم قبل من چقدر حامی بودن و به حد برای بچه وقت گذاشتن خنده دار نیست بیام کاسه داغ تر از آش بشم ؟

محبت و توجه صرفا پولی نیست من همسرم مهندس شرکت نفت خونه ماشین همه چی داره آیا فقط من میتونم بگم شوهرم تنها بدون حمایت خانواده رسیده همین کلاس کنکور ها نبود شوهرم مهندسی دانشگاه تاپ قبول نمیشد 

در هر صورت ارث میراث بشدت موضوع درون 

ببنید من متاهلم وقتی میبینم خانواده همسرم قبل من چقدر حامی بودن و به حد برای بچه وقت گذاشتن خنده دار ...

خوب شما چون بالاخره میدونی از قبل یک سری حمایت ها از همسرت شدی تو دلت میدونی تقریبا عدالت رعایت شد 

مثلا خودم رفتم دانشگاه عیر انتفاعی پدرم هزینه تحصیلم رو داد ولی داداشم رفت دولتی بجاش ماشین پدرم یکسر دست داداشم بود خوب تو دل من این بود که عدالت دار رعایت میشه 

خوب شما چون بالاخره میدونی از قبل یک سری حمایت ها از همسرت شدی تو دلت میدونی تقریبا عدالت رعایت شد م ...

من حامی بی عدالتی نیستم 

اما میگم فکر کن خانواده شما خب .بهتون نرسه پول نده و با هزار تا عقده بزرگ بشید بعد پول بگذاره برای بعد مرگ شون اون موقع آقا شوهر شما بیاد حرف هم بزنه ...

استارتر هم همینو میگه تا زنده ان کاربردش بیشتر .

من شوهرم اگ خانواده اش پول کلاس کتاب نمی‌دادند تیزهوشان درس نمی خوندن ، مهندسی خوب قبول نمی‌شدند به این در آمد پول نمی‌رسید و بعد مرگ پدرش مگه قرار چقدر برسه بهش الان ده برابر اش داره 

حرف منم اینه عزیزم 

من حامی بی عدالتی نیستم اما میگم فکر کن خانواده شما خب .بهتون نرسه پول نده و با هزار تا عقده بزرگ بش ...

نه استارتر میگه پدر و مادر چون پول برای. خودشون میتون به هر کسی خواست بده به هر کسی خواست نده همینطور دلی بدون اینکه دلیل خاصی داشت باشه