2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل😶🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 80 پست
نه استارتر میگه پدر و مادر چون پول برای. خودشون میتون به هر کسی خواست بده به هر کسی خواست نده همینطو ...

حالا حرف من این بود به استارتر کاری ندارم 😁

بحث من اینکه حرف من اینکه خانواده پول اموال شون به خودشون مربوطه تا زنده هستند باید خرج بچه بشه بعد مرگ فایده نداره باید ماهی گیری یاد داد نه ماهی ....

من خودم ذهنیتم اینه تابع ناعدالتی هم نیستم و میگم موضع اینجا خیلی یک جانبه بیان میکنند. همین تاپیک ها قبل خانمی اومد چون  پدر شوهرم به همسرم کمک نکرده به برادرش کمک کرده کلا بلاک و قطع رابطه . والا اه والدین از گناهانی همین دنیا کارما داره 

راستی خدا خانواده تون سالم نگه دار من مثال زدم 

آخه ببین به نظرم خانواده تا وقتی زنده هستن دست خودشون هست دیگه پولی هست که متعلق به خودشون هست مثل ش ...

خب همین مثالی که زدید و میگیم،اگه شما به یه بچتون یه تیکه مرغ بدید به یکی دوتیکه،مال خودتونِ بله،ولی مگه اون بچتون نیست و احساساتش براتون مهم نیست؟پس یطوری تقسیم میکنید که بچه هاتون حس بد نگیرن و نرن توی فکر.این مسئله رو اگه همسرِ طرف هم مطرح نکنه،خودِ اون نفر آزار دیده ولی شاید به روی خودش نیاره فقط.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخص ثالت

وقتی زن و مردی ازدواج میکنن بهش میگن آغاز زندگی مشششتتترک، منافعشون و ضررهاشون یکی میشه.اگه به یکی چیزی برسه یا نرسه یعنی از اون طرف دوم هم گرفته شده یا بهش داده شده.مسائل خصوصی بعد از ازدواج چرت و پرته.

من ناراحت میشم ولی دخالت نمیکنمپدر مادر خودمم بهم چیزی ندادن همه چی به داداشم دادن دیشب اینقدر گریه ...

آخی عزیزم خداوند متعال و مهربان به خودتون اینقدر بده که اصلا نیازی نداشته باشید به هیچ پولی 

مطمئن بودم یا مجردی .خودت تو اون موقعیت قرار نگرفتی یا اگرم متاهلی اون دختر یا عروسی هستی که بهت بیش ...

آره عزیزم مجرد هستم 

ولی خب خواهر و برادر دارم که تفاوت هم قائل شده بینمون 

درهر صورت الحمدالله که نیازی ندارید خدا رو شکر 

آخی عزیزم خداوند متعال و مهربان به خودتون اینقدر بده که اصلا نیازی نداشته باشید به هیچ پولی

ان شاء الله خدا خودش برام جبران کنه

چون دست تنها جهاز گرفتن سخته هرچی داشتم سر مراسم و خریدای عقد رفت پدرم حتی هزار تومن هم کمک نمیکنه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بله حق داره پول دم دستی نه ولی اگه به اونا زمین و خونه داده باید به همه بده

🤦‍♀️خب نه من میگم چرا ؟! 

ارث که نیست

یعنی یک دلیلی منطقی می‌خوام 

الان پدرم به خواهرم یه زمین بده من نمی‌تونم بگم چرا خب مال خودش هست با تقسیم ارث متفاوت هست 

و اینکه میگم چرا عروس و دوماد باید تو کار خانواده دخالت کنن

من تو این شرایط نبودم تا حالا ولی خب وقتی دو نفر بچه یه خانواده ن، چرا باید بینشون فرق گذاشته بشه؟خو ...

این اتفاق رخ داده ، ناراحت هم شدم 

اما هیچ وقت دعوا نگرفتم 

آخه ارث نبوده که 

بعد منظور اصلی من این هست که عروس و دوماد نباید تو کار خانواده دخالت کنند 

موضوعی هست بین خواهر و برادر 

هروقت ازدواج كردى دليلش رو كامل متوجه ميشى

🤦‍♀️😂نه بچه ها من منظور بدی ندارم 

یعنی دوست دارم با منطق دلیلش رو بدونم 

یا اگر هم باید عدالت برقرار شه

عروس و دوماد نباید دخالت کنن

پدرشوهر مادرشوهر ندارم اومدم اینو بگم 😂😂😂🚶🏻‍♀️

10 هیچ جلویی. البته مادرشوهر پدرشوهر خوب نعمته، واسه ما مایه ی ذلته

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

چرا باید بین بچهاش تفاوت بذاره یا به همه بده یا به هیچکس هرکسی باشه حسادت میکنه مسئله خصوصی واسه خان ...

یعنی شوهر شما باید دخالت کنه چرا بابات به داداشت زمین داد به تو نه؟! 

قطعا نه یک بحثی هست بین شما و پدرتون و برادرتون 

هیچ وقت انتظار مالی ازشون نداشتم 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

اینجوری ب قضیه نگاه کن.ب فرض یه خواهر داری، بابات خواهرتو کلاس موسیقی میفرسته، باشگاه میفرسته، رقص م ...

قطعا ناراحت میشم ولی میگم دعوا و فتنه که راه نمی‌ندازم

بعدش هم میگم موضوع بین خواهر و خواهر هست 

دوماد و عروس نباید دخالت کنند 

بارها دیدم خانم ها تاپیک زدن شوهرم اومده دعوا و بحث چرا بابات به داداشت ماشین داده به تو نه 

نه واقعا از نظر من این اشتباه هست چون پول برای خودشون هست و تصمیم گیری هم با خودشون آقا هم نمیتونه ب ...

مسئله رو ریشه ای نگاه کن.

فرق گذاشتن بین بچه هایی که از پوست و خون خودتن کار درستیه؟