2777
2789
آخه ماهی یه تومن واقعا کمه همسر من نصف درآمد همسر شما درآمد داره اگه ماهی صد درآمد داره حداقل باید م ...

ادم نیست بخدا 

همش باید بگم پول بزن پول بزن 

اخه سه تومن چقدره من باهاش لباس بخرم 

قصدش آزار منه فقط

شوهرت آدمه خوبیه

شوهرمن مریضه روانیه متاسفانه

والا خوبه چقد ناشکری من ک متاسفانه حقوقش خیلی بالا نیست و همش 1 تومن میزنه کارتم ولی چی کنم ساختم باهاش راضیم. به همین هم همین ک بتونیم شکم هامون رو پر کنیم کافیه 🙂💔زیاد توقعم بالا نیست نمیخوامم بهش فشار بیارمم سخت کار میکنه نون حلال بیاره خونه انصاف نیست بخوام شکایت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با همون ۲ و نیم هیچ جا نمیرم که خرج نشه کلا تو خونه ام ولی یهو میبینی برا یه کاری پول لازم شد کل ...

دقیقا منم اصلا اهل بیرون رفتن با دوست و رفیق و ... نیستم 

مثلا اول ماه ۵ ریخت 

از روش ۲۳۰۰ قسط داشتیم زدم که قراره دوباره بریزه برام اون مقدارو 

هزینه کلاس زبان دخترم رو میدم و اسنپ و ...

تموم که بشه دوباره میگم بریزه برام 

البته منو همسرم اصلا پول منو تو نداریم 

من یه حساب دارم که اول ماه مثلا ده تومن می‌ریزه اونجا که بمونه کنار و اکثرا تا آخر ماه دوباره مجبور میشیم از روش برداریم 

دقیقا منم اصلا اهل بیرون رفتن با دوست و رفیق و ... نیستم مثلا اول ماه ۵ ریخت از روش ۲۳۰۰ قسط داشتیم ...

اره کلا همه چی گرونه هیچی برا پس انداز نمیمونه 

اسنپ که نگو 

من چند وفت پیش قبل از بارداریم دانشگاه میرفتم یعنی کرایه اسنپ و تاکسی پول ته جیبم نمیذاشت بمونه 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
والا خوبه چقد ناشکری من ک متاسفانه حقوقش خیلی بالا نیست و همش 1 تومن میزنه کارتم ولی چی کنم ساختم با ...

انشالله درآمدتون بهتر بشه عزیزم 

خب کسی دستش تنگ باشه آدم مراعات می‌کنه ولی کسی مثل همسر استارتر خب سه تومن واقعا کمه 

چقدر این تاپیکا زیاد شده 🏃🏻ماهی ۱۰ برا خودم ۱۶ ۱۷ خرید مایحتاج خونهقبلا ۱۰ خرید بود ولی از طرف محل ...

شوهرت خوبه قدرش و بدون با توجه به نظرات بقیه میگم 🙂

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

چقدر این تاپیکا زیاد شده 🏃🏻ماهی ۱۰ برا خودم ۱۶ ۱۷ خرید مایحتاج خونهقبلا ۱۰ خرید بود ولی از طرف محل ...

ما هم ۱۵ کمه کم خرید خونمون میشه ماهانه 

ولی واقعا اینقدر همه چیز گرون شده تا آخر ماه کم میاره ادم