2777
2789
شوهرت خوبه قدرش و بدون با توجه به نظرات بقیه میگم 🙂

ممنون عزیزم .. من خودم همیشه از همسرم تو بعضی تاپیکا گفتم راضیم نه فقط بحث مالی .. کلا از من بهتره.. عاقل تر و با اخلاق تر و.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم ۱۵ کمه کم خرید خونمون میشه ماهانه ولی واقعا اینقدر همه چیز گرون شده تا آخر ماه کم میاره ادم

فکر کنم بچه دارید ولی گاهی میگم اگر این پول دست بعضی خانواده ها بود بهتر مدیریت میکردن 

فکر کنم بچه دارید ولی گاهی میگم اگر این پول دست بعضی خانواده ها بود بهتر مدیریت میکردن

بله عزیزم من دخترم ۱۱ سالشه 

اتفاقا گاها کاربران میگن ما بودیم با ماهی ۵۰ تومن بهترین زندگی رو داشتیم و ... ولی خرجامو که براشون می‌شمارم میگن درست میگی و خرج اضافه نداری واقعا به اون صورت 

تازه ما خونه و ماشین هم داریم ولی باز اینجور کم میاریم 

بیچاره مستاجرها که چی میکشن

بله عزیزم من دخترم ۱۱ سالشه اتفاقا گاها کاربران میگن ما بودیم با ماهی ۵۰ تومن بهترین زندگی رو داشتیم ...

خداحفظش کنه بچه ها هم کلی خرج دارن ما دونفریم ولی بزودی یه نی نی اضافه میشه هنوز نتونستم سیسمونی بگیرم 🤦🏻.. ان شاءالله خدا به مال همه برکت بده .. من خودم میدونم مثل مادرم اصولی خرید نمیکنم اخه مدیریت هزینه هم نیازه .. 

ماهم قسط زیاد داریم ولی خانما گفتن همون قسطی که میدید بابت اینه پول وامو دادید سرمایه 

خداحفظش کنه بچه ها هم کلی خرج دارن ما دونفریم ولی بزودی یه نی نی اضافه میشه هنوز نتونستم سیسمونی بگی ...

ختم سوره مزمل شرچ کنید بخونید مالتون زیاد میشه به لطف خدا.بارداری برا منم خیلی دعا کن خیلی به دعای دیگری نیاز دارم

ختم سوره مزمل شرچ کنید بخونید مالتون زیاد میشه به لطف خدا.بارداری برا منم خیلی دعا کن خیلی به دعای د ...

اگر لایق باشم حتما عزیزم♥️♥️  چشم.. برای نی نیم میخونم هر روز قران و دعا

مزمل هم میخونم لطف کردید ان شاءالله هر حاحتی دارید روا بشه ♥️♥️ 

خداحفظش کنه بچه ها هم کلی خرج دارن ما دونفریم ولی بزودی یه نی نی اضافه میشه هنوز نتونستم سیسمونی بگی ...

انشالله نینیتون به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم 

بله خب ما هم مقداری قسط داریم حدود ۵ تومن 

هزینه کلاسهای دخترم هست که ماهی ۳ تومن میشه 

هزینه کلاس خودم هست ماهی ۱۷۰۰ و شاید کلاس دیگه هم بردارم که اونم ماهی ۱۵۰۰ میشه 

تا اینجا حداقل ۱۱ می‌ره 

انشالله نینیتون به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم بله خب ما هم مقداری قسط داریم حدود ۵ تومن هزینه کلاسهای ...

تشکر عزیزم ان شاءالله .. چه خوب احسنت .. من هیچ کلاسی نمیرم 🥲 

ما فکر کنم حدود ۵۰ ۶۰ قسط داریم بخاطر خونه و ماشین و اینجور چیزا وام زیاد گرفته بودیم ‌.. هر سال چندتاش تموم میشه .. ان شاءالله مال شماهم زودی تموم شه