2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸۰۰ یعنی هفته ای ۷۰۰ میده هرچقدر بهش میگم بیشترش کن حداقل هفته ای یه تومن بزن نمیدونم چرا قبول نمیکنه ، ولی همه هزینه هام با خودشه لباس و هر چی البته زیاد بیرون نمیرم و لباس نمیخرم خرج زیادی ندارم 

ولی دوس دارم پول بیشتری بده پس انداز کنم 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
۲۸۰۰ یعنی هفته ای ۷۰۰ میده هرچقدر بهش میگم بیشترش کن حداقل هفته ای یه تومن بزن نمیدونم چرا قبول نمیک ...

من میخاستم موهام رنگ کنم سه تومن شد 

دیگه اون ماه خرجی نداد گفت گرفتی پولتو

ماه بعد رفتم کراتین باز همون 

من میخاستم موهام رنگ کنم سه تومن شد دیگه اون ماه خرجی نداد گفت گرفتی پولتوماه بعد رفتم کراتین باز هم ...

به من کلا میگه میخوای چیکار انجام نده روحیمو از دست دادم به خودم نمیرسم هم بخاطر گرونی ها هم بخاطر حرفاش ، البته فعلا باردار هم هستم کار خاصی نمیتونم بکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خرج میشه اکثرا البته خودمم ماهی حدود ۳ تا ۵ درآمد دارم اونم والا خرج میشه کلافه شدم دیگه از بس نمیتو ...

منم با همون ۲ و نیم هیچ جا نمیرم که خرج نشه کلا تو خونه ام ولی یهو میبینی برا یه کاری پول لازم شد کل پولی که چند وقت خرج نکرده بودم به باد رفت نه پولا برکت دارن نه وسایل ارزونن که بتونی چیز زیادی بخری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میخاستم موهام رنگ کنم سه تومن شد دیگه اون ماه خرجی نداد گفت گرفتی پولتوماه بعد رفتم کراتین باز هم ...

آخه ماهی یه تومن واقعا کمه 

همسر من نصف درآمد همسر شما درآمد داره 

اگه ماهی صد درآمد داره حداقل باید ماهی ۱۰ بده به شما