ببینید شما حتی اگر شخصیت قوی و مستقلی هم دارید خیلی اینو نشون ندید که از پس همه کارا برمیاید بزارید همسرتون حس کنه حامی وپشتیبان شما هست حس نکنه بهش احتیاجی ندارید این میشه تزریق قدرت و اقتدار برا اون مرد ومعجزه اش رو تو زندگی خواهی دید
امشب همسرم یه پیام محبت امیز برام فرستاد من در جواب گفتم ممنونم که آنقدر مرد حامی هستی
شب که اومد خونه یه خبری داد که خب من خیلی خوشحال شدم بعدش بوس کردم بغلش کردم کاری که خیلی انجام نمیدم و قشنگ حس کردم چقدر از اینکه منو خوشحال کرده حس خوبی داره از چشماش خوندم بعدش دیدم برا پول داره میزنه بهش گفتم عزیزم دیکه سکته میکنم خب واریز پول خیلی خوشحالی نداره که من گفتم سکته میکنم اما از قصد گفتم تا متوجه بشه بعدش گفت باشه آنقدر خرم نکن اما فشنگ مشخص بود خودش خوشحاله یعنی دید با خبر اول خوشحال شدم فورا پول زد که خوشحال ترم کنه قشنگ حس کردم احساس قدرت میکنه که من میتونه خانممو ساپورت کنم
ببنید حرفم این هست یه خانم ادایی باشید خیلی از کارارو تو زندگی انجامندید که همسرتون حس کنه شما مردی هستید برا خودتون پس نیازی به حمایت اون ندارید بزارید فکر کنه داره از شما مواظبت میکنه بهش قدرت بدید
متاسفانه الان جایگاه مرد و زن توخیلی ها عوض شده چون خانما خیلی از بارهای زندگی رو به دوش میگیرن مثلا شما میتونی خرید خونه رو بکنی اما نکن بگو در شان من نیست برم میوه و گوشت و مرغ بخرم سرویس بهداشتی شستنش رو بزار به عهده همسرت گاهی در هفته آشپزی نکن برید رستوران بزار مردم بگن چقدر ادا میاد اما در نهایت احترام و ارزشش به خودتون برمیگرده اصلا بزارید همسرتون فکر کنه شما قوی نیستید ضعفید به جاش بعد قوی و مرد بودن رودر خودش پرورش میده مثل خیلی از پسرای الان پرنسس بار نمیاد
من زن سنتی نیستم اتفاقا خیلی به روزم اما بعضی افکار روشن فکرانه غلط هست
خیلی طولانی شد اما خواستم همه رو تویه پست بگم حوصله داشتید بخوندید خوشحال میشم