2777
2789
عنوان

تو زندگی یه خانم ااادایی باشید 🫦💅💄👠

| مشاهده متن کامل بحث + 9473 بازدید | 141 پست

کاملاااا باهات موافقم، کلا خیلی ازت خوشم میاد

میدونم اینجا خیلیا حسودی میکنن و میگن هرچی میخره میزاره پز میده و…. 

اما من عااشق تایپیکاتم .، خیلی دوس دارم از خریدات میزاری

کلن تو زندگی ببینم یکی خوشحاله ،خوشبخته ،خرید کرده، شاده 

لذت میبرم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر می‌کنم نیاز همه خانما یه مرد قوی با عرضه هست که زندگی رو براشون بهشت کنه غیر این نیست مگه این ...

نه عزیزم

نیاز ادم ها متفاوته

خیلی ها زندگی متعادل و شانه به شانه پیش رفتن و کنار هم قد کشیدن و باهم زندگی ساختن رو به لقمه اماده ترجیح میدن

کاملاااا باهات موافقم، کلا خیلی ازت خوشم میادمیدونم اینجا خیلیا حسودی میکنن و میگن هرچی میخره میزاره ...

خوشحالم عزیزم لطف داری❤️❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چندتا سوال هم ازت داشتم خوشگله🥰شوینده صورت چی میزنی؟ تایپیکای قدیمتو دیدم خیلی از لک صورت پرسیدی ول ...

عزیزم شوینده پن روشن کننده درمالیفت میزنم خیلی راضی ام 

اره چندسال پیش خیلی جوش  میزدم مشکل هور‌مونی بود قرص هورمونی خوردم دیکه جوش نزدم به مرور هم جاشون رفت پوستم صاف تر شد. ‌روتین منظمم دارم تو تاپبک قبل توضیح دادم چیا میرنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
در مورد اینکه حتی اگر مستقل هستیم نباید خیلی نشون بدیم ؟ یا دادن قدرت به مردا ؟

هر دو     حرفتون       کااااااملا  درسته

ولی  وقتی  مستقل  بودن تو  ذات  زن        خیلی باید تمرین کنه   تا  بتونه    خودشو   یک کم     ادم   نیاز به  حمایت  نشون بده     نه فقط در مورد  همسرش     بلکه  در مورد همه اطرافیان

همه اینا به شانس بستگی و تمام . خوشحالم که زندگی با شما یار بوده اما خب خیلی ها بر خلاف میلشون اینجور نیستن . من نمی‌خوام شما رو ناراحت کنم به هر حال شما هم زندگی و علایق خودتون رو دارید و میدونم قصدتون خیر هست اما به نظرم کمتر از زندگی شخصی تون بگید . باز میگم قصد بدی ندارم .موفق باشید  

هر دو حرفتون کااااااملا درستهولی وقتی مستقل بودن تو ذات زن خیلی باید تمرین کن ...

درسته 

چقد تغیر کردی😁 قبلا عکس قبل ژلتو دیده بودم ، تشویق شدم ژل بزنم😁😂

اره من خیلی تغییر کردم قبول دارم😘😘😅

شوهرتم مثل خودت خوشگله؟ 😁

نه اون خوشگل نیست فقط خیلی قد بلنده چهره خیلی مردونه داره