2777
2789

من پدر مادر ندارم

با مادربزرگ پدری بزرگ شدم

مامانبزرگمم چهار ماه پیش از دست دادم خونه مامانبزرگم عموهای معتادم هستند

خواهر دوقلومم معلول

این چهار ماهو خونه عمم میموندم کم تر قرص میخوردم میتونستم مدرسه و سر کار برم

ولی الان سه چهار روز مجبور شدم برگردم خونه مامانبزرگم

من اینجا به سختی سرپام در روز پنج تا آلپرازولام و پرانول سرخود میخورم تا فقط بخوابم و بیدار نباشم

این سه چهار روز جز آب و آبمیوه هیچی نخوردم عموم به خواهرم غذا میده البته در حد نون پنیر

امروز مدرسه نتونستم برم مرخصی گرفتم

عمه هام دعوام میکنن

انقدر گریه کردم

نمیتونم سرپا بشم نمیدونم چرا چه مرگمه نمیتونم مثل دخترای دیگه باشم

قوی سرحال

کار خونه کنم اشپزی کنم شاد باشم به خودم برسم

مشاور رفتم روانپزشک رفتم درست نمیشم

کاش مامانم بود

من حتی خودم خودمو درک نمیکنم اونه انتظار ندارم بقیه درکم کنند فقط نمیدونم چیکار کنم

معلمم

۲۴ سالمه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

خونه مستقل بگیر و خواهرت رو بزار بهزیستی و به خودت و زندگیت برس

گذاشته بودم بهزیستی نموند که برگشت خونه نمیره اونه مجبور شدم برگزدم خونه مامانبزرگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشته بودم بهزیستی نموند که برگشت خونه نمیره اونه مجبور شدم برگزدم خونه مامانبزرگم

من بارها تاپیکان رو دیدم بزارش دوباره و سعی کن یجور سرگرمی واسش پیدا کنی و ببرش خودت رو له نکن تو زندگی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

الهی بگردم

از طرف فرهنگیان خونه میدن با اجاره کسر از حقوق ک خیلی کمه اجارش نمیتونی با خواهرت خونه بگیری؟

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

من بارها تاپیکان رو دیدم بزارش دوباره و سعی کن یجور سرگرمی واسش پیدا کنی و ببرش خودت رو له نکن تو زن ...

ایشلا به امضات برسی برا منم دعا کن قبول شم😃

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

الهی بگردم از طرف فرهنگیان خونه میدن با اجاره کسر از حقوق ک خیلی کمه اجارش نمیتونی با خواهرت خونه بگ ...

خواهرم تشنج میکنه نباید تنها بمونه من برم سرکار خونه تنها میمونه دیگه جدا از اون اصلا پولم به گذران زندگیم نمیرسه

من بارها تاپیکان رو دیدم بزارش دوباره و سعی کن یجور سرگرمی واسش پیدا کنی و ببرش خودت رو له نکن تو زن ...

نمیره که

هم خودشو بدبخت کرد هم منو

خواهرم تشنج میکنه نباید تنها بمونه من برم سرکار خونه تنها میمونه دیگه جدا از اون اصلا پولم به گذران ...

بمیرم ای کاش میشد کمکت کنم فقط میتونم سر نماز و قران خوندنام دعات کنم ک شرایط برات اسون شه

سلام عزیزم من ۱۵ سالمه درست میگین منم حالم خیلی بده شکست خوردم تو زندگیم همش گریه میکنم ، ولی شما که ...

برای ازدواج بابد روحت جسمت سالم باشه شرایط زندگیت نرمال بلشه از این جهنم پاشم برم یه جهنم دیگه

خدا بهت صبر بده و ارامش انقد خودم سختی کشیدم پستت رو دیدم زدم زیر گریه

عزیزممم

نمیدونم باید چیکار کنم خیلی خستم

بمیرم ای کاش میشد کمکت کنم فقط میتونم سر نماز و قران خوندنام دعات کنم ک شرایط برات اسون شه

مرسب عزیزم التماس دعا