2777
2789
عنوان

عاقبت این زن‌ها بعد از طلاق

2092 بازدید | 62 پست

یه عده از شما با قانون تنصیف مخالف هستید

با شاغل بودن زن مخالف هستید

با اینکه یه مرد چیزی به اسم زنش بزنه مخالف هستید

نمی‌دونم تا حالا فکر کردید که عاقبت این زن‌ها بعد از طلاق چی میشه؟

من قبلاً یکبار جدا شدم و هرچیزی که به نامم بود رو پس دادم چون خودم شاغل بودم و وضعیت مالی خوبی داشتم 

از طرفی در طول اون ازدواج نه آشپزی می‌کردم

نه خانه‌داری

و نه فرزندی از اون ازدواج دارم

اون زمان هم دیدگاهم این بود که من کالا نیستم که برای خودم قیمت تعیین کنم پس همه چیز رو پس دادم

ولی ولی ولیییی

زنی که تمام زحمات خانه‌داری رو کشیده و بچه‌هم داره ولی هیچ حق و حقوقی نداره چی؟

برای اون چه‌ نسخه‌ای دارید

بعد میاید میگید چرا بعضی از زن‌های مطلقه میرن آوار میشن سر زندگی بقیه

دقیقاً علتش همین چیزها هست

چون‌ خودشون شغلی ندارن

مهریه ندارن

و قطعاً دختری که نه شرایط درس خوندن و شاغل شدن رو داشته و نه زورش رسیده از شوهرش حق و حقوقی بگیره ؛ خانواده حمایتگری هم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار من از سایت به حدی رسیده که وقتی میبینم یه کاربر درست نوشته تنصیف و ننوشته تصنیف خوشحال میشم ب ...

عزیزم دیروز تاپیکمو بستن من نتونستم ازتون بپرسم ایا سیگار رو پوستتون رو زیباییتون اثر منفی گذاشت؟

افرین حرف منم اینه

حق و حقوق زن باید باشه 

از جمله حق طلاق، تحصیل، خروج از کشور 

مهریه خوب، حق تنصیف چون زن این وسط عمر و جوونیش میره 

جسمش میره بابت زایمان 

هیچ پیشرفتی هم از لحاظ جایگاه اجتماعی و شغلی نداره چون درگیره زندگیه ولی شوهره ن پیشرفتشو میکنه و ادامه میده چیزی هم مانعش نخواهد بود 

عزیزم دیروز تاپیکمو بستن من نتونستم ازتون بپرسم ایا سیگار رو پوستتون رو زیباییتون اثر منفی گذاشت؟

من فقط روزی یک نخ میکشیدم . تاثیر نداشت پوستم و زیبایی ام برای سنم مناسبه . ولی روشی که گفتم رو امتحان کن برای ترک عالیه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

متاسفانه باید بگم اینجا اکثریت خانوما حتی حقوق اولیه خودشون رو نمیشناسن

یه خانوم اینجا فرمودن اقایون خودشون باعث پرو شدن زناشون میشن ملک بنامشون میزنن زنشونم هوایی میشه!!!!!

حالا شما میخوای حق تنصیف بگیرن😅

.