2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی حسوده

208 بازدید | 14 پست

خونه سازی داریم رفتم پنجره ویستا بست سرتاسری خریدم داره دیوونه میشه میگه میام جلو خونتون میشازم که ویو خونتون بشه پنجره های من 

میگه 💩💩💩تو ویو پنجرتون با حداقل فاصله میسازم 

بخدا پوستمون کنده شد تا همین مرحله ۴۰۰گرم طلا فروختم ولی بازم چشم دیدن نداره در ضمن شوهرش بیکاره و چشمشون به دست پدر شوهره نمیدونم با کدوم. پول میخواد بسازه 

به نظرتون منظورش چیع 

😂😂😂😂

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پی پی کرده بهش😂👌🏻

جیبم خیلی خالی بود ولی به لج اش گرون ترین سرامیک بازار خریدم

گفت 💩💩💩💩تو خونه ای به این بدبختی دارین میسازین گفتم والا ما که تحت فشاریم حداقل گرون کاری کنیم اونم فشاری شه  

جیبم خیلی خالی بود ولی به لج اش گرون ترین سرامیک بازار خریدمگفت 💩💩💩💩تو خونه ای به این بدبختی دار ...

چقدر کثافتانه حرف میزنه یبار بهش بگین جر نخور نمیشه بهم وصلت کرد تا خفه شع

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

چقدر کثافتانه حرف میزنه یبار بهش بگین جر نخور نمیشه بهم وصلت کرد تا خفه شع

من قبلا ازدواج ناموفق داشتم هرجا نشست گفت داداشم زن بیوه جمع کرده رفته همه جا به دروغ گفته از همسر قبلیم بچه دارم 

باردار شدم جار زد گفت مال داداشم نیس خیلی دام خون شده ازش برا هیشکی بد نمیخواستم ولی قلبمو سیاه کرد براش بد میخوام