2777
2789

من گفتم بهتون که خواستگاریم سر تعداد سکه بهم خورد بابامگفت ۱۱۴ تا کمتر نمیشه اونام گفتن نه ما ۱۴ میدیم هیچی دیگه سر دلارو گرونیو اینا مامانش باباش بهانه کردن که اره پسر ما نمیتونه اینقدر بندازه ما الان امادگی نداریم 

بعد اینا خودشون اومدن خونه ما نزدیک چند ماه تحت نظارت خانواده صحبت کردیم حلقه خریدن حتی 

اصلا نیومدن که 

بابای من همش میگه خاک برسرت کنن با این انتخابت پسره این بود میگفتی میخواد بهتو؟یبار گفتن پول نداره یبار گفتن فلان کسش مریضه نمیتونن بیان 

یبار گفتن سکه زیاده یبار گفتن اخلاقشون نمیخوره 

همش غز میزنه 

منم کلا زدم بلاکش کردم همه جاها دیگه گفتم نمیتونم تو رابطه بلاتکلیف بمونم 

اما حرفای بابای خیلی اذیتم میکنه خیلی😭😭😭

می اید،هر انچه باید.♥️

به بابا بگو خب فکر کن یه اشتباه کردم انسان جایرالخطاس بزار پای اشتباهم .بلاکش کردم خیالت تخت

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بابا بگو خب فکر کن یه اشتباه کردم انسان جایرالخطاس بزار پای اشتباهم .بلاکش کردم خیالت تخت

گفتم بازم داره سرکوفت میزنه هر روزم شده غر غر غر بیشتر برای حرفای بابام ناراحتم 

می اید،هر انچه باید.♥️

گفتم بازم داره سرکوفت میزنه هر روزم شده غر غر غر بیشتر برای حرفای بابام ناراحتم

بخاطر تو ناراحته که غر میزنه .حالا بنطرم گوشو درو دروازه کن بلاخره اروم میشن عصبین 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

واقعا خیلی حالم بده در حدی که نمیتونم گریه کنم دیگه

حق داری میفهممت شماتت بدترین چیزیه 

ولی تا کی 

یادمه خواستگارم داشتی درسته ؟؟ 

زیاد دم و دست بابا نباش 

بنطرم بگو راست میگید تا خشمش کمتر شه

حق داری میفهممت شماتت بدترین چیزیه ولی تا کی یادمه خواستگارم داشتی درسته ؟؟ زیاد دم و دست بابا نباش ...

اره داشتم فعلا حال روحیم داغونه هیچ نمیدونم کجام چی میکنم بخدا 

تو اتاقم بلند بلند میگه من بشنوم 

می اید،هر انچه باید.♥️

اره داشتم فعلا حال روحیم داغونه هیچ نمیدونم کجام چی میکنم بخدا تو اتاقم بلند بلند میگه من بشنوم

اهنگ بزار با هندز .بیشتر از اونا ناراحته چون دستش جایی بند نیست رو تو خالی میکنه 

خب مگه تو مقصری به یابات بگو مگه من میدونستم که اینجوری میشه،

همون دیگه میگه خاک برسرت با این انتخابت رفتی معلوم نیست پسررو از کجا پیدا کردی 

ببین بچه بدی نبود خدایی ولی خیلی سست عنصره فقط حرف میزنه 

اومده خونه ما یه حرفی رو انداخته گفته فلان تایم میام خواستکاری حلقم خرید بعد اون زنگ زدن پرسیدن دیدن نه ما مفتی دختر نمیدیم رفتن کلا 

از اینور خودشم خیلی سرد شذه بود واقعبت منم نتونستم تحمل کنم😂

می اید،هر انچه باید.♥️

اهنگ بزار با هندز .بیشتر از اونا ناراحته چون دستش جایی بند نیست رو تو خالی میکنه

اره دیگه حق میدم 

واقعا نمیدونم چیبگم حتی یه کلمه حرفم نمیتونم بزنم 

اومدن خونمون حرف انداختن رفتن 

ادم متاسف میشه

می اید،هر انچه باید.♥️

اره دیگه حق میدم واقعا نمیدونم چیبگم حتی یه کلمه حرفم نمیتونم بزنم اومدن خونمون حرف انداختن رفتن ادم ...

بخدا اکثرا خواستگاریا همینه اولین نفر نیستی که .بچه دختر عمم بله برون اهنگ و دهل و رقص و جشن و شام و ارایشگاه .دو روز بعد سر مهریه بهم خورد