2777
2789
عنوان

کسی واسه جنسیت دلخواهش نذر کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8284 بازدید | 52 پست
سلام جنسیت بچتون چیه ؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم دختر 

چطور مگه؟شما بارداری ب سلامتی؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
سلام عزیزم دختر  چطور مگه؟شما بارداری ب سلامتی؟

سلام تواقدام هستم 

دعاکن عزیزم

ان شالله به سلامتی زایمان کنی

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تواقدام هستم  دعاکن عزیزم  ان شالله به سلامتی زایمان کنی

انشاءلله به سلامتی

سلام عزیزم شما چه نذری انجام دادید که جواب گرفتید؟

سلام عزیزم والا من دوست داشتم بچم دختر شه همسرم ۱تومن و من ۲۰۰ تومن پول نذر کردم و ۴۰ روز سوره مریم خوندم فکر کنم به نیت شهید ابراهیم هادی.

زمان اقدام هم چند تا مورد کوچیک رو رعایت کردم ولی کلا اول از همه از خدا خواستم سالم و صالح باشه و وقتی رفتم سونو واقعا دیگه برام فرقی نمیکرد انگار یه جوری شده بودم ک فقط برام سلامتی مهم بود انشاءلله شما هم یه نی نی سالم با جنسیت دلخواه خدا بهتون بده

من حتی برا خود بچه دارشدن حاجت نگرفتم چه برسه برا جنسیت نذر کنم

انشاءلله خدا حاجتتون رو بده اگه دوست داشتین ۴۰ یس به نیت شهید ابراهیم هادی هم بخون در ۴۰ روز امیدوارم نتیجه بگیری