2777
2789
عنوان

دو روزه رفتم باشگاه وزنه زدم

139 بازدید | 8 پست

باردارم ماه 5 هستم. دو روزه رفتم با وزنه های سبک تر و دستگاه کار کردم مثل این خارجی ها توی اینستا😐😂😂😂😂😂هنوز که سالمم اما میترسم چیزی بشه

۳ ساله مربی باشگاه هستم.به نظرتون کار بدی کردم؟ممکنه چیزی بشه؟دکترم گفت سنگین کار نکن 

سه ساله مربی ای 

چرا باید چیزی بشه

کسایی که باد بهشون میخوره بچشون میفته تو زندگیشون فعالیت فیزیکی نداشتن

ولی زیر نظر دکتر باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساله مربی ای چرا باید چیزی بشهکسایی که باد بهشون میخوره بچشون میفته تو زندگیشون فعالیت فیزیکی ندا ...

قبل از این دو سه روز هم توی این 5 ماه به جز دو هفته که استراحت بود بقیش هم پیلاتس کار کردم

قبل از این دو سه روز هم توی این 5 ماه به جز دو هفته که استراحت بود بقیش هم پیلاتس کار کردم

خوبه

ادامه بده مفیده برات

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خوبهادامه بده مفیده برات

اره 

برای بدنسازی به بچه ها حرکت رو یاد میدادم ولی همون در حد اینکه نشونشون بدم دیگه خودم ورزش نمیکردم 

خدا کمک کنه نینیم چیزیش نشه

اره برای بدنسازی به بچه ها حرکت رو یاد میدادم ولی همون در حد اینکه نشونشون بدم دیگه خودم ورزش نمیکرد ...

هی استرس بگیری بدتره

اگه وضعت خوبه و بچه خوبه و جفت پایین نیست و محدودیت حرکتی نداری ورزشتو بکن و بدون خبری نمیشه

هی استرس بگیری بدترهاگه وضعت خوبه و بچه خوبه و جفت پایین نیست و محدودیت حرکتی نداری ورزشتو بکن و بدو ...

نه ندارم دکتر گفت ورزشت رو انجام بده مخصوصا پیلاتس برای زایمانت هم بهتره فقظ گفت سنگین کار نکن