مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1228 عنوان آقایون 574 بازدید | 100 پست آیا واقعا شرایط کاریتون اولویتتونو مشخص میکنه؟ و این ک ی روز گرمید ی روز نیستید عادیه؟ باید درکتون کرد یا فهمید ک علاقه ای ندارید بهمون؟ میشه ی بار برای همیشه بگید چیو باور کنیم ..زنگ میزنیم جواب نمیدین و ی روز کامل غیب میشید چ توجیحی داره؟ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی 1404/07/07 | 22:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خشم_شب_m عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 997 بعضیا اینجوریم که میگه اگه من تلاش نکنم ببینم آیا اون سمتم میاد یا فقط منم که اغلب بخاطر غرور دو طرف مشکل اینجا شروع میشه 🎯🤍☝️
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1228 یعنی طرف واسش مهم نیست پس چرا وقتی گله میکنیم توضیح میده؟ یا سعی میکنه ک باشه؟ اینو ببینیم یا رفتارای ی روز بودن ی روز نبودنشونو؟ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5576 ی روز کامل که نمیشه غیب شد.مثلا ب و بهونه ای تا جایی که بتونم واسش وقت میزارم و نمیزارم نگران شع ❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1228 بعضیا اینجوریم که میگه اگه من تلاش نکنم ببینم آیا اون سمتم میاد یا فقط منم که اغلب بخاطر غرور دو طرف ... عاخه چامتحانی..وقتی صدبار ابراز احساس کردی..همیشه با خوش رویی استقبال کردی..هیچوقت پیام یا زنگش بی جواب نذاشتی..و حداقل ی ساله طرفتو میشناسی ..ب نظر منطقیه این رفتار؟ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1228 ولی در کل اگه عشق واقعی باشه میاد مهم نیست کارش چیه ینی یکی دو روز نباشه و جواب تماستم نده بعد بیاد اوکیه؟ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
خشم_شب_m عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 997 عاخه چامتحانی..وقتی صدبار ابراز احساس کردی..همیشه با خوش رویی استقبال کردی..هیچوقت پیام یا زنگش بی ... خودم که اینجوریم که همیشه محبت زیاد میدم ولی در کل خستگی روزانه هم تاثیر داره و نوع ابزاز احساسات طرف 🎯🤍☝️
lotooos عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 676 پس چرا وقتی گله میکنیم توضیح میده؟ یا سعی میکنه ک باشه؟ اینو ببینیم یا رفتارای ی روز بودن ی روز نبود ... مزخرف میگن
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1228 مشکلات اقتصادی سردی وگرمی غذاها غرغرهای شما😂 والا غری نزدم😢هر چیم گفتم در کمال آرامش بوده بدونه تنش و استرس این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
خشم_شب_m عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 997 ینی یکی دو روز نباشه و جواب تماستم نده بعد بیاد اوکیه؟ دیگه اینم فک نکنم طبیعی باشه چک کن ببین کسی دیگه نداره 🎯🤍☝️
خشم_شب_m عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 997 والا غری نزدم😢هر چیم گفتم در کمال آرامش بوده بدونه تنش و استرس در کل بستگی به طرف داره همه چیز 🎯🤍☝️
خیارشنگ عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1432 والا غری نزدم😢هر چیم گفتم در کمال آرامش بوده بدونه تنش و استرس پس گزینه های بعد