2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید چیکار میکردید

604 بازدید | 31 پست

حالم هرشب بدتراز شب قبل میشه .. 

تنهایی زیاد با طبیعت انسان بودنم نمیتونه تااین حد سازگار باشه 

نمیدونم ک اگر جای من هرزن دیگه ای بود به کجا رسیده بود ته این زندگی 

اما میدونم ک هیچکس نمیتونه تحمل منو داشته باشه .. 

کمبود و نبود حضور یه مرد توزندگیم هرلحظه پررنگ ترمیشه .. 

به همون اندازه ای ک زنی ک زنانگی نداره  دلزدگی ب دنبال داره زندگی کنار مردی ک ذره ای مردانگی نداره هم همینه 

فک نمیکنه ک بی رگی بی غیرتی و بی ریشگی همسرم و درهیچ موجودی بشه پیدا کرد 

دوماهه ک خونه ی مادرشه و در اغوش گرم مادر 

و من تنها در شهری غریب با بچه های کوچیک 😊

سوال همسایه هام ازم که شوهرت کجا رفته ؟ تا پچ پچ کاسبا 

سوال بچه ها ک پس این مرتیکه ی پست فطرت کدوم گوریه ؟ 

تا تماس خودم با پدرش و پیامهای تندم ب خودش ک جز کم شدن ارزش خودم نتیجه ی دیگه ای نداشت .. 

شب بیداری هام تپش قلب و سردرگمی از روزای سیاهی ک پشت سر گذاشتم تو دوران جداییم ازش و اوارگی بچه هام 

تا سواستفاده ی خودش از این موقعیت  

اگه قضاوتم نمیکنید دلم میخواد به یه مرد فقط پناه ببرم مث دختربچه ای ک توبغل باباش گم میشه 😣  

خسته ام   خیلی خسته ازاین حجم از تنهایی قوی بودن  هم پدربودن هم مادربودن هم ... 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

باید رفت

کجا؟ 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم دوس داری سبک شی تعریف کن از نبودش رفتنش .حق داری کم بیاری 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

علت کاراش؟ از طریق خانواده ات پیگیر رفتارش باش یه اولتیماتوم جدی بش بده چه وضعیه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
فدات شم دوس داری سبک شی تعریف کن از نبودش رفتنش .حق داری کم بیاری

چی بگم ؟ کاش میشد خبر مرگش و بهم برسونن .. تا حداقل  دلیل محکمی واسه سوالای مردم راجبش داشته باشم  نه سرافکنده باشم 

چرا رفته و تنهاتون گذاشته؟

چون  بی ݝیرته چون بهمه میگه مجرده چون میخواد گند کاراش بالانیاد جون خونه مادرش راحت تر ب دختربازی و الکل و رفیق بازی و شبگردی و ولگردی میتونه برسه چون رفته پیش همون مادر خراب تراز خودش و اونجا جاش راحته

چقد دردناکالان تنها با بچه هات زندگی میکنی؟ سرکار میری؟

نه پول دارم ... 

خونه ازخودمونه 

ماشینم دارم 

هزینه هامونو کامل پرداخت میکنه .. 

چی بگم ؟ کاش میشد خبر مرگش و بهم برسونن .. تا حداقل دلیل محکمی واسه سوالای مردم راجبش داشته باشم ن ...

چرا عزیزم سرافکنده !!!مگه جرم کردی .اون رفته اون جا پا خالی کرده اون مرد نیست پای ناموس و بچه واسته .زده به فرار !!!چرا سکوت کردی !!چرا همچیو به جون میخری .درسته مادری .!!ولی اول از همه تو زنی .حق زندگی داری !!!

مگه میشه بره خرجی خودتو بچها چی .از چی میترسی از نگاهای مردم حرفشون به درک   برن به جهنم !!!

چرا شکایت نکردی .چرا واکنشی نشون ندادی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟