2777
2789

داییم پسر دو سالش ده روزیه نمی‌دونم یهو چش شده ترسیده بهش شوک وارد شده یهو خشکش میزنه رفته سی تی اسکن مغز دقیق نمی‌دونم چی میخوان برا بچش‌ عکس برداری کنند یا کار دیگه ای 

حدود ۵۰  میلیون پول ازش خواستند نداشت بده هممون با همکاری هم یه ده  دوازده میلیون فعلا جور کردیم زنش عکس بچشو رو تخت بیمارستان براش فرستاد اولین باره دیدم داییم آروم آروم  سرشو انداخته پایین دستشو گذاشته روی پیشونیش گریه می‌کنه😭😭اشک هاشو دیدم واقعا، سکوت بدی جمع رو گرفته بود خالمم گریه کرد 😭

خیلی حالم خرابه بغض راه گلومو بسته اومده التماس مامان بزرگم می‌کنه که گردنبندش رو بهش بده نمی‌ده میگه من نمی‌دم خودم برا پول دکتر می‌خوام 

اونقدر به مامان بزرگم التماس میکنیم فایده نداره 

میگه یا گردنبند یا تفنگ یکیش بدید برم بفروشم بچم داره از دستم میرع قبول نمی‌کنند ،دلم برا داییم می‌سوزه خیلی خیلی روی بچه هاش حساسه خیلی شغلش گارگریع یه باغ هم داره اونم خشک شده بخاطر بی پولی🥺

اونم مظلوم ترین و بی حاشیه ترین داییم این اتفاق براش افتاده داره قلبم از جاش کنده میشه 😭😭مامانم دستش گرفت بردش خونمون نمی‌دونم چی بهش قرض داد یکم آروم شد احتمالا انگشترش رو داد بهش 

از غصه خوابم نمیبره دارم دق مرگ میشم براش💔😭

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.