2777
2789
عنوان

رازش رو به ما هم بگید 🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 43 پست
ارثیه گلمتا حدود زیادی ارثیه.. ولی سبک غذایی و ورزش کم بودن استرس موثره

نه ورزش میکنم نه سبک غذام خوبه  استرس تا دلت بخواد دارم با اعصاب خورد کنی هر کیم ببینا میگه ۳۲ سالمه درحالی که ۴۷ سالمه فقط،کرم شب و دور چشم هر شب استفاده مبکنم

[QUOTE=396842693]واقعا؟! چقدر خوب ❤️😍 عزیزم روتین پوستی خاصی دارید؟!  یا تنظیم خواب و تغذیه؟![/QUOTE

😍😁

ببین حرف اول ژنتیک میزنه 

نه به اون صورت فقط بعضی وقتا ماسک عسل و دارچین میزارم 

یا آبلیمو میزنم 

آبرسان هم استفاده میکنم مرطوب کننده میزنم و همین دیگه 

تغذیه که جالب نیست با این گرونیا 

ولی خب مکمل تقویتی قرص آهن و مولتی ویتامین و اینا میخورم 

خواب هم 7-8 ساعت شبانه روز 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید به این پرسش پاسخ داد که تناسب سن و چهره به چه معناست؟

مثلاً ریزش مو به شکل وراثتی از شروع سنین بلوغ در درصد قابل توجهی از مردم جهان نمود پیدا می‌کنه و به طور کاملا طبیعی ممکنه بعضی در سن ۱۸ سالگی، ۲۰ سالگی و... قسمت زیادی از سطح سرشون از مو خالی شده باشه؛ 

حالا شما بگین آیا باید نوجوانی که دچار ریزش مو شده رو پیر و شکسته و از پای افتاده بدونیم؟! 

خیر! او یک روند طبیعی رو طی کرده و احتمالا کاملا بدنی سالم و جوان و نیرومند داره.

و برعکس ممکنه یک نفر به خاطر وراثتی که داره در سن ۷۰ سالگی موهایی پر پشت و بدون سفیدی داشته باشه؛ آیا این به معنی جوان بودنشه؟!

خیر! این فرد هم داره یک فرایند طبیعی رو طی می‌کنه و حتما از تبعات افزایش سن و کاهش عملکرد ارگان‌های بدن بی‌بهره نیست! 

پس ایراد کار تصور اشتباه ما از  جوانی و پیری و قضاوت‌های بی‌مورد درباره‌ی چهره افراده!

آخه از بعضی ها که پرسیدم میگن که سبک زندگی سالمی داشتیم

بنظرم ارثی باشه چون مادرم مثل من بیبی فیس بوده و من استرسم از بچگی تا الان همیشه بالا بوده

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

ارثیه ما خانوادگی اینجوری هستیم

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

من اخرای دانشگاه بودم فکر میکردن دبیرستانی هستم

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌