2777
2789
عنوان

رازش رو به ما هم بگید 🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟! خب تغذیه چی؟!

قند و شکر تعطیل .مگر برای شله زرد یا حلیم نهایت نبات استفاده میکنم .خرما زیاد میخورم .شیرینی و شکلات تعطیل مگر به مناسبت ها .نمک تعطیل مگر تو غذا باشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عشقم یعنی مثلاً کیک ها اینارو نمی‌خوری؟!بعد خرما چند تا در روز ؟!

نه نمی‌خورم .خرما روزی ۲تا برای اینکه قدم نیفته از اینورم که کلی خاصیت داره برای بدن بخصوص برای ما زنها که به خاطر پریودی خون از دست می‌دیم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مرسی لطف کردی عزیزم

عززیزمی 

ببین اول که ژنتیکه دوم جثه ،کلا کسایی که استخون بندی درشتی دارن یا تپلن سنشون بالاتر میخوره اینایی که ریزه میزه ان پایین تر،سوم صورته،هرچقدر نچرال تر باشه معصومیتش بیشتر حفظ میشه ابروهای نازک و خط کشی شده و تنیز سنو بالاتر نشون میده،چهارم هم مصرف آب و میوه و ورزش که برای سلامتی و شادابیه

ببین اول که ژنتیکه دوم جثه ،کلا کسایی که استخون بندی درشتی دارن یا تپلن سنشون بالاتر میخوره اینایی ک ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم لطف کردی که وقت گذاشتید

درسته و بعضی چیزها هم باید رعایت شه البته