2777
2789

اخه چه چرتیه واقعا ☹️

خب یه داستان مزخرف دیگه روایت میکردید با همون تیم تا اینکه گند بزنید به نون خ

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو مسئله های جدی تر بیت المال و پیگیری کن و اعصابتو خرد کن

اینم قیمت کمی نیست البته

یه سینمایی ۱۵ تا ۲۵ میلیارد هزینه داره

این یه سریال بیگ پروداکشنه 

نون خ فقط فصل اولش خوب بود بعد از اون نباید ادامه میدادن

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

نون خ فقط فصل اولش خوب بود بعد از اون نباید ادامه میدادن

اخه میگم بابا برید یه داستان دیگه روایت کنید

چیه اخه انقدر اب میبندید بهش که گندش دربیاد

مجبور نیستی نگاه کنی و بیای هرروز تاپیک بزنی که اَخه و پیف.  خیلیا مثل من دوست دارند و می بینند.  بالاخره سریال موفقیه    ۱ تا ۳ که عالی بود.  ۴ به نسبت ضعیفتر شد ولی نه درحدی که شما هربار ....

مجبور نیستی نگاه کنی و بیای هرروز تاپیک بزنی که اَخه و پیف. خیلیا مثل من دوست دارند و می بینند. با ...

خب شما چرا وقتی سه ساعت از تاپیک گذشته بود توش شرکت کردی؟ چون دوست داشتی و دیدی اینجا موضع برتری داری و خواستی بیای بگی دیگه...

باشه من دیگه درموردش تاپیک نمیزنم ولی همونطوری که من میتونم سریال رو نگاه نکنم اگر دوست ندارم شما هم میتونی داخل تاپیکی که علاقه ندارید نیایید...