2777
2789
عنوان

اینکه تو این سن انقدر به فکر مرگم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست

منم همینطور.اصلا نمیدونم چیکاد کنم بااین گرونیاام فرصت ازدواجو ازمون گرفتن همینطور تنها و بی کس

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
درسته والا اینهمه تلاش برای چی؟ اخرش مرگه تازه اگ به اخربرسه.. اطرافم خیلی جوان دارن میمیرن..

دقییقا تازگیا خیلی جوون میمیره سر هیچ و پوچ و آدم میفهمه واقعا این دنیا ارزش هیچی رو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر این فکرا؟یا خدا من از مرگ میترسم اصلا جرئتشو ندارم

بله اونم همش میگفت چرا زنده ام ،چرا بدنیا اومدم 

چرا چرا چرا چرا ،

من الان تقریبا ۴۰ سالمه حالمم خوبه 

اما گاهی وقتا ی صدایی بهم میگه برو‌مترو خودتو بنداز زیر قطار 

حرفم اینه ،این‌فکرا تو سر اکثر ما ادما هست

تو فقط اهمیت نده،

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

منم همینطور.اصلا نمیدونم چیکاد کنم بااین گرونیاام فرصت ازدواجو ازمون گرفتن همینطور تنها و بی کس

حالا چرا تنها؟پدر مادر خونواده؟من کلا ته دنیا رو میرم میبینم هیچه هیییچ ازدواج هم بکنی بچه دار هم بشی بازم یه روزی باید بمیری 

بله اونم همش میگفت چرا زنده ام ،چرا بدنیا اومدم چرا چرا چرا چرا ،من الان تقریبا ۴۰ سالمه حالمم خوبه ...

ای وای روحش شاد 

آره نباید بها بدی ولی خب فکره میاد دست خود ادم نیست من ته هرچی رو میگیرم میبینم پوچیه کل دنیا تهش هیچی نداره تهش مرگه

ای وای روحش شاد آره نباید بها بدی ولی خب فکره میاد دست خود ادم نیست من ته هرچی رو میگیرم میبینم پوچی ...

ممنون روح رفتگانت شاد باشه 

این ی نمونه بود گفتم 

یکی از بچه همون خواهرمم ۱۶ سالگی خودکشی کرد

ته همه چیز پوچه ،دنیا پوچه ،همه چیز دروغه ،هیچی واقعی نیست ،اما ما اومدیم و مجبوریم زندگی کنیم  تا زمانش برسه

دقییقا تازگیا خیلی جوون میمیره سر هیچ و پوچ و آدم میفهمه واقعا این دنیا ارزش هیچی رو نداره

اره صبح همسایمون جوان هس دیدمش غروب گفتن مرد😫😫چند تاجوان دیگ هم مردن جدیدااا... نمیدونم چرا حوصله زندگی کردن ندارم تهش ک چی.. 

ممنون روح رفتگانت شاد باشه این ی نمونه بود گفتم یکی از بچه همون خواهرمم ۱۶ سالگی خودکشی کردته همه چی ...

آره واقعا بخوای بهش فکر کنی دیوونه میشی منم که تا یکی میمیره به این چیزا فکر میکنم دست خودم نیست

اره صبح همسایمون جوان هس دیدمش غروب گفتن مرد😫😫چند تاجوان دیگ هم مردن جدیدااا... نمیدونم چرا حوصله ...

و این برای من غیرقابل باوره کسی که یک دقیقه پیش نفس میکشید زندگی میکرد الان دیگه نیست جوری که انگار هیچوقت نبوده این خیلییی دردناکه و من نمیتونم هضمش کنم

آره واقعا بخوای بهش فکر کنی دیوونه میشی منم که تا یکی میمیره به این چیزا فکر میکنم دست خودم نیست

سن خودم کم‌ بود مرتب فکر ب خودکشی میکردم.اما دیگه اون مرحله رو رد کردم ،لطفا به این چیزا فکر نکن 

چهار تا دلیل پیدا کن ،برای زندگی