2777
2789
عنوان

5بسته پوشک بچه هانیز شد 1800هزار 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 31 پست
عزیزم بنطرت الان بخوام بچه بیارم باید در ماه چقد خرج بکنم براش

سالای اول خرج زیاد نیست به نظر من .

یه ۵۰ اولش لازمه واسه سیسمونی و زایمان در بهترین حالت. و بعد

بدون مریضی و دکتر احتمالی، ماهی ۳ فک کنم کافی باشه حالا شیر و خشک و پوشک و اینا

خرج اصلی تو سن های بالاتره! باید آینده رو دید

مدرسه خوب لباس های متنوع سرویس تغذیه تفریح کلاس های آموزشی کلاس های کنکور شهریه دانشگاه و.. و... و..

البته اگر شما الان اقدام کنین سال بعد بچه تون میاد. هزینه هایی که گفتم رو ضرب در ۲ در نظر بگیرین

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

حالا من هر چی به شوهرم میگم بچه خرج داره انگار تو مغزش گچ ریختن

شوهر منم تا چیزی بگم میگه پول نیس 

بعد پیش مادرش اینا میشینه از بچه دوم حرف میزنه انقدددد حرص میخورم دوسدارم بزنمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالای اول خرج زیاد نیست به نظر من .یه ۵۰ اولش لازمه واسه سیسمونی و زایمان در بهترین حالت. و بعدبدون ...

اگه بچه اول باشه ۵۰ جواب نمیده برای سیسمونی  البته دوران بارداری هم بعضی آزمایشات و سونو بفرستن یه ۵۰ تومن جدا برای اون و زایمان باید کنار بذارن

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من دخترم هنوز به دنیا نیومده یه ماه پیش 4میلیون پوشک گرفتم امروزم 1800 دیگه خودت فکرکن ببین می صرفه بچه خیلی خرج داره خیلی باید از نظر مالی از خودمون مطمئن باشیم بعد فکر بچه داشتن به سرمون بزنه🤦‍♀️

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

و منی که دخترم کلاس چهارمه همه هی میگن دومی بیار دودلم.... واقعا تو این آشفته بازار دهن مردم هی بازه ...

دقیقا پسرم منم کلاس چهارمه من دو دلم همه بهم میگن پشیمون میشی یکی دیگه بیار اطرافم همه دو تا دارند 

و منی که دخترم کلاس چهارمه همه هی میگن دومی بیار دودلم.... واقعا تو این آشفته بازار دهن مردم هی بازه ...

بابا نیار ، تمام زندگی تو بریز پای یه دونه بچت آینده ترسناک تر از این که به بچه ی دوم فکر کنی اونم به خاطر حرف مردم

راحت ۳ 

بیشترم میشه

غیر از خورد و خوراک 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اگه بچه اول باشه ۵۰ جواب نمیده برای سیسمونی البته دوران بارداری هم بعضی آزمایشات و سونو بفرستن یه ۵ ...

اگر بیمه باشن فک نمیکنم آزمایش ها و زایمان به ۵۰ برسه 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دقیقا پسرم منم کلاس چهارمه من دو دلم همه بهم میگن پشیمون میشی یکی دیگه بیار اطرافم همه دو تا دارند

منم دقیقااا 32سالمه سه ماه اقدام کردم نشد الان باز دو دلم میگم ولکن حوصله میخواد پول میخاد کشور داغونه

من دخترم هنوز به دنیا نیومده یه ماه پیش 4میلیون پوشک گرفتم امروزم 1800 دیگه خودت فکرکن ببین می صرفه ...

هنوز دنیا نیومده چرا پوشک گرفتی شاید به این مارکی که خریدی حساسیت داشته باشه عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اگر بیمه باشن فک نمیکنم آزمایش ها و زایمان به ۵۰ برسه

اره ولی خیلی هم عرق نمیکنه الان یه اداهای جدید دارن که فلان شامل بیمه نمیشه 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هنوز دنیا نیومده چرا پوشک گرفتی شاید به این مارکی که خریدی حساسیت داشته باشه عزیزم

دقیقا اونم ۵ بسته!

تا ۵بسته تموم شه سایز بچه طفلک عوض شده😃